Podaci firme ::::.

service description:

„Jezero“, restoran sa dugogodišnjom tradicijom kvaliteta i dobre usluge, nalazi se na levoj obali Savskog jezera, u božanstvenoj prirodi Ade Ciganlije.

Raspolaže aperitiv barom, svečanom salom, banket salom, press salonom, dvema predivnim terasama sa pogledom na jezero i letnjom baštom, sa ukupnim kapacitetom od 1000 mesta.

Kompletna ugostiteljska, audio i video oprema čini svečanu salu multifunkcionalnom, te je moguće organizovati sve vrste svečanosti.

- Kompanijske proslave
- Prezentacije
- Promocije
- Press konferencije
- Seminari
- Kokteli
- Svadbeni ručkovi
- Maturske večeri

Sve ovo prati postojeća infrastruktura, parking prostor, fizičko-tehničko obezbeđenje, posebni ulazi, dve kuhinje za kompletan kapacitet restorana, i poslastičarnica.


Svečana sala restorana nalazi se na spratu, ukupnog kapaciteta 700 sedećih mesta.
U sklopu same sale nalazi se nekoliko manjih salona koji se otvaraju i zatvaraju po potrebi.
Sala je klimatizovana, poseduje kompletnu audio-video tehničku opremu, sa kvalitetnom rasvetom i izlaskom na dve terase i pasarelu.


Press salon nalazi se u sklopu svečane sale, kapaciteta 70 mesta, takođe klimatizovan.
Od prateće opreme poseduje projektor, platno, flip chart i wireless internet.
Pogodan za seminare, prezentacije, stručne treninge...


Aperitiv bar ili mala sala, nalazi se u prizemlju objekta. Može da ugosti 140 zvanica, direktno je povezana sa velikom letnjom baštom koja je natkrivena, a čiji je kapacitet 200 sedećih mesta.
Sala je klimatozovana, adekvatna za manje svadbene proslave, svakodnevne i poslovne ručkove...
Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Marinada otvoren je 1984. godine. Vlasnik restorana, Rajko Dobrosavljević, od prvog dana je postavio visoke standarde u pogledu kvaliteta hrane i usluge. Zahvaljujući tome, Marinada je stekla stalne goste i postala jedan od vodećih restorana u Beogradu.

U prelepom ambijentu služe se vrhunski specijaliteti od morske ribe, rakova i školjki. Odličnu ponudu hrane upotpunjuje izuzetno kvalitetna ponuda vina (srpska, crnogorska, makedonska, hrvatska, BiH, slovenačka, francuska, italijanska, španska, argentinska, čileanska, portugalska, australijska i afrička) i dobra muzika u večernjim časovima koja čini ovo mesto posebnim.

U letnjim mesecima, gosti mogu uživati u prelepoj bašti na obali Save, a u zimskim mesecima je posebno atraktivna zastakljena terasa sa prelepim pogledom na reku.

Restoran Marinada je dobitnik mnogobrojnih priznanja.
Na Novosadskom sajmu 2009. godine, Marinada je proglašena za najbolji riblji restoran u Srbiji. Kao dokaz društveno odgovornog ponašanja, restoran Marinada je prvi restoran u Beogradu koji je dobio HACCP sertifikat.
Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Le Molière se nalazi u najužem centru Beograda, u Zmaj Jovinoj 11, pored samog Francuskog kulturnog centra. Restoran nosi ime jednog od najčuvenijih francuskih dramaturga Jean-Baptiste Poquelin Moliere-a i teži da vrhunskim kulinarskim specijalitetima, najboljim vinima i prijatnim ambijentom prenese Francusku u Beograd, i dostojanstveno opravda slavno ime. Tradicionalna, kao i moderna jela očaraće i najveće sladokusce u ambijentu dostojnom najboljih Pariskih i Lionskih restorana.

Karakteristično za Francusku kuhinju je posebna priprema namirnica koje može trajati i po nekoliko dana. Teleća glava u gribic sosu kao i teleći bubrezi u umaku od dizon senfa, su samo deo tradicionalnih jela koja možete probati u Molière-u ... Preporučujemo pačije grudi u sosu od zelenog bibera sa dofinejskim krompirom, kao i terrine de foie gras (guščiju paštetu) koja je deo francuske tradicije ali i podjednako danas, deo kuhinje svakog modernog restorana. Tart od limuna i čokoladni sufle su pravi favoriti našeg restorana ...

Ono sto ce vaŝ doživljaj upotpuniti je veliki izbor kvalitetnih francuskih i srpskih vina.
Odlike naŝeg restorana su prirodni ukusi, svežina proizvoda kao i otmenost za stolom.

PONUDA:
Doručak
Zakuske
Glavna jela
Salate
Supe / Paste
Tradicionalna jela / Riba
Dezerti
Vina
Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Bar Latino je otvoren u maju 2010. godine, i smešten je na samo par koraka od kubanskog koktel bara Cafe Buena Vista, u Turgenjevoj ulici broj 5, na Banovom Brdu.

Restoran je podeljen na dva nivoa, donji cafe lounge gde možete probati nešto iz širokog asortimana pića, sa akcentom na preko 100 etiketa vina, koja se mogu probati i na čašu, i gornji koji je prvenstveno namenjen za uživanje u hrani.

Ambijent restorana je takav da enterijerski predstavlja spoj stare civilizacije Maja i luksuza srednjovekovne Španije i Portugala, uz nijanse bež boje i tamno braon drveta, sa primesom zlatne.

Veliki vitraž na sredini restorana, je zapravo replika vitraža iz Casa de la Musica, u Barseloni, i predstavlja Sunce, kao zajednički simbol naroda starih civilizacija Srednje i Južne Amerike.
Meni je prilicno šarolik, i pokušava da ukuse Latinske Amerike približi Beogradu. Dovoljno neobično i različito, a opet prilagodjeno ukusu ljudi sa ovog podneblja.

Probajte nešto drugačije.
Uz sve to, zvuci brazilske bossa nove i obrade argentinskog tanga, učinice ovaj ugodjaj potpunim.

Facebook