Podaci firme ::::.

service description:

SERVISIRANJE I PROMET BIRO OPREME

Preduzeće za servisiranje, montiranje i promet biro opreme “BIRO SERVIS” 1990. godine osnovalo je devet stručnjaka iz oblasti birotehnike.
Preduzeće danas poseduje sopstveni poslovni prostor (600m2),devet servisnih vozila, magacin sa solidnim količinama robe i rezervnih delova, prodajni prostor kao i radionice sa savremenim alatom i uređajima za servisiranje opreme.

27 zaposlenih (servisera, tehničara, inžinjera, komercijalista… ) govori da se naša firma bazira na profesionalnosti, iskustvu i timskom radu. Prosek godina ispod trideset sigurno stvara utisak o mladoj, ambicioznoj, dinamičnoj, fleksibilnoj firmi željnoj dokazivanja na ovom tržištu.

“BIRO SERVIS” je globalni lider u oblasti biro opreme. Profil naše ponude upućuje da je firma koncentrisana na računare i računarske komponente, mrežnu opremu, licencni softver, telekomunikacionu opremu, kopir aparate, pisaće i računske mašine, registar kase… Radni uslovi podignuti su na visoki nivo korišćenjem savremene informacione tehnologije i ulaganjem prvenstveno u kvalitetne kadrove i njihovu obuku da bi smo našim kupcima pružili visok nivo usluga.

Našu bazu čini više hiljada zadovoljnih korisnika na području Srbije, Bosne i Crne Gore. Efikasnom realizacijom marketing koncepta potpunog zadovoljenja potreba i želja kupaca i potrošača, firma ”BIRO SERVIS” je uvek korak ispred svih.
Podaci firme ::::.
Miloša Pocerca 62
Šabac , 15000
Srbija
Tel.: 015/341-671

service description:

Pprodaja i servis računara
Podaci firme ::::.
Svetog Save bb
Svilajnac , 35210
Srbija
Tel.: 035/88-15-035

service description:

Podaci firme ::::.
Gandijeva L- 8 152
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/31-86-317
Fax: 011/21-67-928

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

ŠKOLA RAČUNARA

Izuzetno efikasne metode rada i obučavanja (za ne tako kratak rok) formiraće vas kao osobu koja će znati da računar iskoristi na pravi način u vašem poslu.Kursevi su prilagođeni apsolutnim početnicima kao i onima koji već poseduju neko znanje... ali nisu sigurni kako da to znanje praktično primene...


PROGRAMI

NODCOM izrađuje programe u zavisnosti od zahteva klijenata. Na taj način nastali su veoma popularni i korisni programi. Naročito izdvajamo 1D CUT MASTER program - program za kalkulaciju što manjeg utroška žice za stovarišta. Takođe, veoma popularan program je i program za rad ugostiteljskih objekata i program za evidenciju prisustva radnika na poslu (dolazak i odlazak).


DOWNLOAD

Download besplatnih programa.


CNC

Rad na CNC mašinama, Iznamljivanje CNC mašina.
Podaci firme ::::.
Čitaonička 3
Sombor , 25100
Srbija
Tel.: 025/24-995
Fax: 025/26-939

Tržišna marka:

  • HP

service description:

Info Centar je osnovan prvog juna 1998 godine. Osnivač je Momčilo Miličević. Delatnost Info Centra je:

• Maloprodaja i veleprodaja računara, računarskih komponenti i biroopreme
• Obuka za rad na računarima: osnovni i specijalistički kursevi
• Iznajmljivanje računara i prateće opreme.

Zastupamo najuglednije internacionalne i domaće kuće: HP, EUnet, Pakom.
Podaci firme ::::.

service description:

ŠKOLA RAČUNARA

Škola računara IT CENTAR je prva profesionalna edukaciona ustanova iz oblasti informatike na područiju Niša. Nalazi se u centru grada, u ulici Cara Dušana br.90/3.

Svojim polaznicima IT CENTAR pruža mogućnost da u kratkom roku steknu obimno znanje i operativnu sposobnost za korišćenje velikog broja kompjuterskih programa, od osnovnih - svima potrebnih, do profesionalnih usko specijalizovanih. Predavači su profesionalci u svome poslu sa višegodišnjim iskustvom, što u kombinaciji sa modernom opremom i udobnim prostorom za rad čini savršen preduslov za lako savladavanje gradiva.


ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA

Centar za edukaciju u oblasti učenja engleskog jezika u IT CENTR-u predstavlja spoj tradicionalnog učenja stranog jezika i moderne kompjuterske tehnologije. Uspešno bavljenje svakim poslom zahteva odlično poznavanje kako savremene kompjuterske tehnologije tako i engleskog jezika. Program napravljen kombinacijom najboljih metoda učenja stranih jezika sa inostranih univerziteta, instituta i škola engleskog jezika koji su postali nezamenljivi.

IT CENTAR je jedini u Niškom Regionu a treći u Srbiji autorizovani TOEFL centar za obuku i polaganje.


RAČUNARSKE MREŽE

IT CENTAR kao prvi sertifikovani edukacioni centar, pored profesionalnih obuka za administratore nudi i uslugu projektovanja fizičke i logičke infrastrukture.

IT CENTAR u saradnji sa korisnikom analizira potrebe i zahteve preduzeća, određuje kvalitet i sigurnost i planira dalji razvoj mreže.

Nudimo Vam kompletnu uslugu po sistemu "ključ u ruke", od projektovanja celokupne fizičke i logičke infrastrukture ( bazirane na Microsoft i CISCO tehnologijama), preko implementacije mreže, pa sve do obuke administratora.


IZRADA SOFTVERA

IT Centar se bavi projektovanjem i izradom informacionih sistema kao i svih vrsta softvera korišćenjem najnovijiih tehnologija za rad pod Windows sistemima. Stručni kadar u firmi poseduje veliko i dugogodišnje iskustvo iz oblasti razvoja računarskog softvera.
Podaci firme ::::.
Jevrejska 18
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/426-306
Fax: 021/611-745

service description:

Prodaja i servis kompjutera
Podaci firme ::::.
Svetozara Miletića 10
Bačka Topola, 24300
Srbija
Tel.: 024/712-444
Fax: 024/711-460

service description:

Podaci firme ::::.
Braće Ribnikara 52.
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/421-111
Fax: 021/421-111

service description:

Podaci firme ::::.
Hajduk Veljkova 7/21
Kraljevo , 36000
Srbija
Tel.: 036/324-444
Fax: 036/313-310

service description:

PORODAJA RAČUNARA I RAČUNARSKE OPREME NA VELIKO I MALO
REGIONALNI ZASTUPNICI ZA A4 TECH. HAMA I SAMSONITE PROGRAM
Podaci firme ::::.
Solarski Trg 5
Sremska Mitrovica, 22000
Srbija
Tel.: 022/63-92-52

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

FOTOKOPIRNI APARATI, FISKALNE KASE I ŠTAMPAČI
RAČUNARSKA OPREMA
TELEKOMUNIKACIONA OPREMA
PISAĆE I RAČUNSKE MAŠINE
BROJAČICE NOVCA
ELEKTRONSKE VAGE
RECIKLAŽA KETRIDŽA.


Servis je osnovan 1975. godine u Nišu. Pod imenom Sloga radi od 1986 godine. Glavna delatnost bila je servisiranje biro odnosno kancelarijskih aparata. Uglavnom su to fotokopirni aparata, štampači, faks uređaji i kalkulatori.

U Agenciji za privredne registre kompanija je uvedena pod imenom:

PRIVREDNO DRUŠTVO SERVIS SLOGA DOO NIŠ, TOPLIČINA 2

ili skraćeno

PREDUZEĆE SERVIS SLOGA DOO NIŠ

Pretežna delatnost kompanije je 72500 - Održavanje i opravka kancelarijskih, računskih i računarskih mašina.




Osim osnovne delatnosti (servisiranje biro i kancelarijskih uređaja) delatnost kompanije je proširena i prodajom fiskalnih kasa i uređaja raznih proizvođača, opreme za njih, fotokopirnih uređaja pre svega marke Canon, štampača, skenera, razne biro opreme (fax mašina, kalkulatora, brojačica novca), vaga i mesoreznica.

U budućnosti planiramo proširenje prodajnog programa uz održanje standardno visokog kvaliteta usluga po kome smo i dosad bili poznati.

Ostali podaci:

  • Tel/fax
    Tel.: 018/515-576, 
  • Tel/fax
    Tel.: 018/515-577, 

Facebook