| pogoci:87
back|1|2|3|4|5|forw
Trnava bb
Trnavci, 32100
Srbija
Tel.: 066/209-720
Fax: 064/03-33-715

service description:

Ko smo mi i šta radimo
CWT je SRPSKA firma koja je nastala udruživanjem tima mladih i veoma ambicioznih, profesionalnih i odgovornih ljudi, iza kojih stoji niz isprojektovanih, napravljenih i isporučenih bazena, kao i preko 50 uređaja iz programa tretmana voda (omekšivači, deferizatori, dehlorizatori, demineralizatori, dozirna tehnika, reversna osmoza i još puno toga). Ogromno praktično iskustvo iz oblasti bazena i bazenske tehnike kao i tretmana voda pomaže nam u rešavanju najkompleksnijih i najzahtevnijih situacija, koje se mogu pojaviti kao problem prilikom projektovanja, ali i praktične realizacije na terenu. Kontaktirajte nas i pružite nam zadovoljstvo da vam pomognemo da VAŠI SNOVI POSTANU STVARNOST i da vaš život dobije novu dimenziju uz CWT proizvode. .

Zašto nas izabrati
Jer je oprema koju mi prodajemo i ugrađujemo proizvedena u Nemačkoj, Austriji i Italiji, a ne na "dalekom istoku"
Jer sistemom "ključ u ruke" garantrujemo sve izvedene radove, a ne samo na prodatu bazensku opremu
Jer na odrađene radove i ugrađenu bazensku opremu dobijate garanciju od 5 do 10 godina
Jer cena za koju potpišemo ugovor ostaje ista na kraju radova i primopredaji objekta
Jer mi nismo trgovina niti trgovci koji prodaju bazensku opremu i siteme za tretman voda o kojoj nemaju gotovo nikakvih praktičnih znanja niti iskustva
Jer imamo velikog iskustva u prodaji i gradnji bazena i hidromasažnih sistema kao i sistema za tretman voda
Jer smo lokalna kompanija u Čačku i nadohvat ruke ukoliko trebate stručnu pomoć i podršku
Jer smo dostupni 24 sata dnevno u službi za hitne intervencije
Jer je kvalitet naših projekata najviša na europskom tržištu te u industriji gradnje bazena, hidromasažnih kada i sauna

U našoj bogatoj ponudi se nalazi oprema poznatih svetskih proizvođača kao što su Pentair, Etatron, Prominent i drugi. Od drugih firmi se izdvajamo kvalitetom opreme, niskom cenom i produženom garancijom.
Ukoliko imate neki problem sa vodom, želite da napravite bazen za kupanje, ili Vam je potreban bilo kakav savet, slobodno nas pozovite, rado ćemo Vam izaći u susret.
Stvaranje i održavanje baze zadovoljnih klijenata je deo naših poslovnih ciljeva. A to Vam upravo mi i garantujemo, Vaše zadovoljstvo naš je imperativ. Bilo bi nam izuzetno zadovoljstvo da upravo Vaš projekat obogati naš portfolio za još jedan besprekorno izgrađeni bazen, saunu ili sistem za tretman voda. Za sva eventualna pitanja stojimo Vam na raspolaganju...Mi smo tu zbog Vas!

Kontaktirajte nas

Naša adresa

Direktor Đorđe Gudović
Trnava 32104 Čačak
Republika Srbija
tretmanvoda@gmail.com

+381 66 209 720

+381 64 0 333 715

http://www.tretmanvoda.co.rs
Podaci firme ::::.
Praška 1
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 063/557-385
Fax: 024/538-305

service description:

O nama | Kontakt



SPORT TROFEJ SUBOTICA

Radno Vreme 07:00 – 15:00

Direktor: Grbić Željko



Tel./fax: +381 24 538 305

Mobilni: +381 63 557 385

E-mail: sportskitrofej@gmail.com

———————————————————————————————————————————————-

• DOO Sport Trofej se nalazi u najsevernijem gradu u Srbiji, u Subotici. Prepoznatljivi smo po brzini izrade, kvalitetu izrade i što je najbitnije, po veoma niskim cenama.

• Dugi niz godina uspešnog poslovanja stoji iza nas. Primarna delatnost, kojom se prvenstveno bavimo, je proizvodnja sportskih trofeja, kao sto su medalje, pehari, plakete, statue, diplome, zahvalnice i ostalo odličje.

• Sportski trofej simbolizuje pouzdanost, poštenje, kvalitet, brzinu i kontinuitet.

• Naši prodajni menadžeri u potpunosti su posvećeni svom poslu i na najbolji mogući način trude se da Vam pruže optimalnu uslugu, svakog dana.

vaše slike:

ekskluzivni pehari
kutije za plakete
Medalje i pehari
Podaci firme ::::.

service description:

"Jedriličarski Klub Palić" Windsurf school Lake Palić:
- Početnički kurs
- Wndsurfing kurs
- Napredni kurs
- Windsurfing Kamp-kurs
- Kamp za decu od 8-12 godina


"Jedriličarski Klub Palić" je zvanično osnovan 1897. godine. Bio je to veoma značajan i poznat klub ali i omiljen u krugovima bogataša okolnih zemalja, sa burnim društvenim, klubskim životom. Preko celog leta, često su organizovani plesne večeri u tom klubu, što su rado posećivali istaknuti gosti tadašnje Jugoslavije i Austrougarske.

1946. godine klub je reorganizovan i ponovo aktiviran. Krenula je izgradnja brodova i odabir takmičarske ekipe. Ova ekipa je uspešno učestvovala na regatama na Paliću, Jadranskom moru, Balatonu... Osvajili su mnogo priznanja, pehara i medalja.

Ovaj klub dosledno precima, sve do današnjih dana stvara nove sportske nade i uspešne takmičare. "Jedriličarski klub Palić" ima oko 50 konstantnih članova, od kojih su 20-ak aktivni takmičari. To su pioniri, juniori, seniori. Čak imamo i nekoliko starijih seniora, koji su članovi kluba preko 50 godina.

"Jedriličarski klub Palić" organizuje godišnje preko 15 regata na vodi a zadnjih godina redovno se organizuju i regate, Državna Prvenstva, u jedrenju po ledu. Naročito je popularno jedrenje daske, surfovnje, po ledu. Ove daske postižu brzinu 70-80 km/h, čak i više. Ovaj sport doživljava svoju renesansu, jer pre 100 godina jedrenje po ledu Palića je bilo već popularno. Govoreći o Palićkom jedrenju, ne možemo da ne spomenemo da je davne 1887-e godine u okviru Palićke Zimske Olimpijade organizovano takmičenje u jedrenju po ledu, i to Evropskog ranga. Zimska i Letnja Olimpijada su se redovno održavala u to doba na Paliću, 16 godina ranije nego što je g-din. Kubertin obnovio "Olimpijske igre novog doba". U to vreme, kad se na Paliću dešavalo ovo takmičenje, svi vrhunski sportisti iz cele Evrope nalazili su se na Paliću.

"Jedriličarski klub Palić" srdačno očekuje sve zaljubljenike jedrenja na na vodi i ledu, kao i zaljubljenike prirode, da uživaju u divnom pejzažu i lepotama Palića.

vaše slike:

 Surfing
Jarbol
Jedra
Podaci firme ::::.
Ljubice Luković 4
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/6754-598

service description:

Servis ribolovnog pribora

Osim redovnog serviserskog posla „MG“ servis izrađuje i vrhunske varaličarske štapove od blankova koje naručuje iz Nemačke, Engleske, Novog Zelanda, SAD-a, po želji kupca, što podrazumeva izbor opreme koja svakom štapu sleduje (provodnici, pluta,duplon, halter, end-kapa, boja konca…). U svakom slučaju, u ponudi je velik broj raznovrsnih, kvalitetnih blankova za svačiji ukus.
Podaci firme ::::.
Gandijeva 101
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 064 124 43 36

service description:

Yoga Savez Srbije (u daljem tekstu YSS) je osnovan sa ciljem obezbeđivanja članovima odgovarajućih uslova za bavljenje yogom kao i sprovođenja yoga standarda deklarisanih od svetske i evropske yoga federacije, čiji je savez član. Savez okuplja članice (yoga društva) koje su svoje aktivnosti uskladile sa međunarodnim yoga standardima i čiji su instruktori sertifikovani od ovlašćenih yoga asocijacija tj. koji su upisani u registar kod sertifikovane organizacije (Yoga Centar Srbije). Yoga Savez Srbije pruža informacije (stručne konsultacije) svim yoga društvima iz Srbije koja su zainteresovana da svoje yoga aktivnosti usklade sa međunarodnim standardima, registruju svoj instruktorski rad, izvrše potrebnu dopunu znanja. Savez upućuje yoga društva iz Srbije na naučnu i stručnu literaturu o jogi podstičući ih na naučna istraživanja efekata yoga prakse.

Podaci firme ::::.
Samka Radosavljevića 24
Sombor , 25100
Srbija
Tel.: 025/432-060

service description:

Radost yoge je i to što je yoga beskrajna te je učenje neprekidno otkrivanje i saznavanje uvek novoga o sebi, svome telu, umu i duhu. Ja sa radošću učim i dalje svaki dan i usavršavam se i na telesnom i duhovnom planu. Yoga je moj način života.

* Jača kičmu i smiruje išijas.
* Isteže grudi i pluća, ramena i abdomen ali i učvršćuje butine
* Stimuliše rad unutrašnjih organa a naročito bubrega i jetre
* Pomaže ublažavanju stresa i zamora.
* Otvara srce i pluća.
* Umiruje bes.
* Ima terapeutsko delovanje kod astme.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 31 88 548
Fax: 064 12 44 336

service description:

Međunarodna Akademija za školovanje instruktora joge

Obuka za instruktore joge sprovodi se, već godinama, pod stručnim vođstvom prof.dr Predraga Nikića – međunarodnog majstora joge a u skladu sa međunarodnim joga standardima. Prošle godine Akademija je prerasla u Međunarodnu Akademiju za školovanje joga instruktora čiji se sertifikat priznaje i u drugim zemljama sveta.
Podaci firme ::::.
Miška Kranjca 1
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/358-38-09

service description:

Podaci firme ::::.
Vinogradarska 2
Kovačica, 26210
Srbija
Tel.: 013/660-480
Fax: 013/660-470

service description:

Podaci firme ::::.
Milunke Savić bb
Jošanička Banja, 36345
Srbija
Tel.: 036/478-400
Fax: 036/478-401

service description:

hotel
Nade Dimić 2
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024 415-0340

service description:

SRC Prozivka (GPS koordinate: 46.089195, 19.6744) se nalazi u gradu Subotica na severu Republike Srbije.
Objekat sa svojih 4.ooom2 omogućava korisnicama konfor i šarenoliki sadržaj.
Ponuda objekta pored uobičajenih aktivnosti pored velikog bazena (33m x 25m x 2m) i malog bazena (10m x 10m x 1,2m) omogućava posetiocima momente potpune opuštenosti u prostorijama SpA Centra.
Tursko kupatilo, Finska sauna, Aromatična sauna ili yacuzzi su deo ponude centra.
Za osobe koje žele da učvrste duh i uvedu disciplinu u neke svoje navike na raspolaganju su treneri vaterpolo kluba Spartak Prozivka koji rade sa mladima uzrasta od 7god.
Škola plivanja, rekreativno plivanje, noćno plivanje ili za dame aquabik...ponuda koja svim ljubiteljima vode vraća osmeh.

RADNO VREME VELIKOG BAZENA

Ponedeljak-Petak 06.00 -16.30h
Ponedeljak, Sreda, Četvrtak 21.30 - 24.00
Subota-Nedelja 06.00 - 18.00
NOĆNO PLIVANJE
Subota,
Nedelja 20.00 - 24.00h

RADNO VREME MALOG BAZENA
Ponedeljak – Petak 06-16h
Subota-Nedelja 06-09h15-18h

RADNO VREME WELLNESS-a
Utorak-Petak07-21h
Subota-Nedelja 08-22h

vaše slike:

bazen
Bazeni
Wellness
Wellness centar
Wellness centar Subotica
zatvoren bazen
bazen
Podaci firme ::::.
Cara Dušana 12
Zrenjanin, 23100
Srbija
Tel.: 023/525-523

service description:

Prodaja motornih testera, alati, fitness oprema i skuteri.
Podaci firme ::::.

Topola, 34310
Srbija
Tel.: 034/540-773

service description:

Bazeni, rekreacija, hotel
Podaci firme ::::.

Kajtasovo, 26329
Srbija
Tel.: 064/232-74-50

service description:

Pokušajte da zamislite mesto na kojem vreme teče drugačije, sporije nego u gradskoj vrevi, nije selo, ali ni običan šator u divljini - zamislite mesto na kojem se može provesti dan, vikend, mesec dana pod uslovima koje čovek odredi sam, kao slobodna, nesputana jedinka. U potpunoj samoći ili u dobrom društvu. Uz rad ili plandujući, gledajući kako barske ptice proleću iznad vrba, koze brste bagremovo lišće kraj strme obale ribonosne mrtvaje Karaša, a visoko na nebu iznad Deliblatske peščare krstari orao. Salaš "Zeleni dvor" Sneže i Save Stankovića je takvo mesto.

vaše slike:

Domaće životinje
etno selo
Etno turizam
Lov
Podaci firme ::::.
Rada Drobnjaka 19
Prijepolje, 31300
Srbija
Tel.: 033/781-443

service description:

Lim je međunarodna reka koja u dužini od 220 km protiče kroz Crnu Goru, Albaniju, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu i uliva se u Drinu. Izvire na Crnoj planini u Crnoj Gori, svega nekoliko kilometara od izvora Tare, protiče kroz Plavsko jezero i uliva se u Drinu između Goražda i Višegrada. Na njoj su podignute dve hidroelektrane Potpeć (54 MW) i Bistrica (104 MW) između kojih se nalazi veštačko akumulaciono jezero zvano Potpećko. Sama reka formira kompozitnu dolinu u kojoj se naizmenično smenjuju klisure i kotline, a oblast oko nje se naziva Polimlje.
Ono je poznato po svojim kulturno-istorijskim spomenicima koji datiraju iz vremena Stefana Nemanje, njegove braće i njihovih potomaka. Najpoznatiji među njima su manastiri Mileševa, Đurđevi Stupovi, Davidovica, Kumanica i Sveti Nikola, a nad kanjonom reke se uzdiže i jedan Jerinin Grad. Nedaleko od ovog antickog utvrdjenja nalazi se i Savina pecina u kojoj se nalazi izvor. Danas je reka poznata kao jedna od najatraktivnijih reka za splavarenje, ali i po velikom stepenu zagađenosti o čemu svedoči i ironična šala da je svoj naziv Lim, dobila zato što je puna olova.
Splavarenje po divljim vodama ili raftig, nastao je od nekadašnje potrebe za transport šumske građe iz visokih planinskih predela do pilana, a za taj jeftin I efikasan transport koristili su se rečni tokovi. Ljudi koji su na taj način prevozili građu preskačući sa debla na deblo zvali su se triftari, među kojima su bili poznati triftari sa Drine, Tare, Lima, Ibra.Pošto je vremenom taj vid transporta građe prevaziđen i zamenjen drumskim, splavarenje je ostalo kao vid naše turističke ponude. Ujedno se čuva uspomena na naše pretke koji su na jedinstven način savladavali brzake, bukove i tesnace zahuktalih planinskih reka, na triftare sa Lima!
Najdužu tradiciju splavarenja kod nas sigurno ima reka Tara za čiji duboki kanjon i bistru vodu su svi čuli i rado je posećuju.
Od 2000-e godine i Lim se priključuje ponudi splavarenja i za vrlo kratko vreme je stekao veliki broj zaljubljenika. Od skoro nepoznate reke, Lim postaje poznat ljubiteljima rečnih izazova i zaljubljenicima u prirodu.

Ostali podaci:

  • Sima
    Tel.: 064/156-97-63, 

vaše slike:

etno selo
Etno turizam
Krstarenje
letnji turizam
rafting
Podaci firme ::::.
Dragoslava Srejovića 26
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/338-101
Fax: 034/338-101

Kategorije:

service description:

Trgovina na malo sportskom opremom u specijalizovanim prodavnicama. Popravka ostalih ličnih predmeta i predmeta za domaćinstvo
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/216-99-18

service description:

Podaci firme ::::.
Stevana Peci Popovića 21
Veternik, 21203
Srbija
Tel.: 021/820-245
Fax: 021/820-555

Tržišna marka:

  • Aaefx
  • Bsn
  • Controlled labs
  • Nutrex
  • Primaforce
  • Scitec nutrition

service description:

O firmi PANSPORT




Pansport je jedan od vodećih ovlašćenih uvoznika i distributera prirodnih dodataka ishrani za sportiste i rekreativce na ovdašnjem tržištu. Saradnja Pansport-a sa renomiranim svetskim proizvođačima kao što su Dymatize, AAEFX, Scitec Nutrition, zatim, Universal Nutrition, Natrol, Controlled Labs, potom, SNI, Primaforce, Scivation, Labrada, Isostar i dr., omogućava potrošačima sa ovih prostora da dodju do neophodnih dodataka ishrani.

Pre svega tu mislimo na vitamine, minerale, biljne ekstrakte, proteine, kreatin, NO reaktore, aminokiseline,zatim, preparate koji se koriste za lakše i brže dobijanje mišićne mase i definicije, sagorevače masti, preparate za oporavak, prohormonske preparate, sportsku opremu i još mnogo toga. Kvalitet i zdravstvenu ispravnost proizvoda iz Pansport-ovog asortimana svojim sertifikatima potvrđuju laboratorije VMA iz Beograda. Sudeći po dugogodišnjem iskustvu Pansport-a, najtraženiji suplementi su:

Proteini Aminokiseline

Kreatin Vitamini i minerali

Sagorevači masti

Pansport kompaniju čini mlad i ambiciozan tim veoma stručnih ljudi iz oblasti fitnesa, nutricionizma, medicine, kao i sporta i suplementacije. Kako bi održali korak s trendovima, pored sajta ,www.pansport.rs stručni saradnici daju sve potrebne informacije na Pansport-ovom forumu (pansport.rs/forum), kao i na društvenoj mreži Facebook.Svi oni koji to žele, mogu postati fanovi Facebook grupe Pansport , aktivno učestvovati u diskusijama, dobiti odgovore na sva pitanja i informisati se o akcijama i super ponudama.

Kompanija Pansport započela je sa radom u avgustu 2001. godine. Za 10 godina uspešnog poslovanja otvoreno je 22 maloprodajna objekta u svim većim gradovim Srbije i u Podgorici. U Beogradu Pansport je otvorio 5 prodavnica, u Novom Sadu 3, u Nišu 2, a u ostalim gradovima gde smo prisutni, po jednu. U malim gradovima i selima Pansport snabdeva potrošače preko mreža apoteka, teretana, fitnes centara i direktnih distributera kojih ima preko dvesto.


Kruševačka 32
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/644-4097

service description:

Nalazimo se u srcu Beograda na Dušanovcu.

Mi smo tim mladih doktora medicine koji voli izazove, inovacije i usavrsavanja.

Zadovoljni klijenti su naša vodilja i upravo oni svedoče o našem radu i našem pristupu estetici, a našu stručnost potvrđuju brojni sertifikati vodećih svetskih škola-fakulteta medicine.

Koristimo medicinske preparate prestižnih i renomiranih francuskih kuća. Specijalizovani smo za mezoterapiju (lečenje celulita, ćelavosti, bora, fleka, bola, psorijaze, gojaznosti...), nutricionizam i estetsku medicinu.

Ukoliko želite da promenite Vaš stil zivota, posetite nas...
Naš tim na čelu sa dr Ivanom Filipović Marković će vam pomoći da oslušnete vaše skrivene zelje.

Budite lepi sebi...


Član je:

WOSAAM - World Society of anti age medicine
WAAM - World Anti Age Academy of Medicine
EACCME - Evropsko anti age udruženje kontuirane medicinske edukacije
SFM - French Society of mesotherapy
BSAAM - British Society of Anti Age medicine
WOSIAM-World Society Interdisciplinaty Anti Aging Medicine

vaše slike:

botox
Estetska hirurgija
Korektivna hirurgija
Podaci firme ::::.
Radnička 48
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/25-20-189

service description:

O nama:

Gora je osnovana 1992 i bavi se prometom opreme, odeće i obuće za sportove i boravak u prirodi. Više informacija na našem web sajtu www.gora-i.com.
| pogoci:87
back|1|2|3|4|5|forw

Facebook