Podaci firme ::::.
Vrvarinska br. 7
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 063/524-916

service description:

У Србији је основaна Странка Руса Србије РУС. Води је Драган Цветковић. Ова странка је прва таква у свету. Планира да промовише руску културу и води бригу о грађанима Србије руског порекла.
Podaci firme ::::.
Vojvođanskih Brigada 17
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/529-096
Fax: 021-524-970

service description:

ZELENA STRANKA SRBIJE

Koalicija zelenih predstavlja političku nadgradnju ekoloških nevladinih (samostalnih) organizacija Srbije istovetnog programskog opredeljenja. Sastavljena je od regionalnih zelenih stranaka Srbije koje su samostalne u svom radu na osnovu zajedničkog programskog opredeljenja za koji se zalažu političkim sredstvima.Zato ekološke organizacije u određenom regionu predstavljaju osnovu ili bazu svojoj regionalnoj zelenoj stranci ili njihovom savezu pod imenom koalicija zelenih.
Koaliciju zelenih predstavljaju:
-Vojvođanska zelena stranka
-Šumadijska zelena stranka
-Braničevska zelena stranka
-Timočka zelena stranka
-Nišavska zelena stranka
-Beogradska zelena strank, kao i više regionalnih odbora koalicije zelenih.
Jedinstveni koncept organizovanosti koalicije zelenih je u tome što sve novoformirane regionalne zelene stranke na samoj osnivačkoj skupštini donose odluku o pristupanju koaliciji zelenih pod čijim imenom će izlaziti na parlamentarne izbore.

Autentičnost koalicije zelenih i njenih članica leži u činjenici da su se prvo godinama zalagali za svoje programsko opredeljenje nepolitičkim sredstvima kroz nevladine ekološke organizacije.

Autentičnost koalicije zelenih leži u činjenici da je ona jedina u Srbiji imala svoj (opisani) prirodni put razvoja i da ima čvrstu vezu sa svojom bazom i između izbornih ciklusa. Sve druge stranke računaju samo na birače u izbornom periodu.

Koalicija zelenih je opozicija svakom režimu u meri koliko je taj režim protiv prirode i interesa čoveka i bila bi opozicija i sopstvenom režimu ukoliko bi osvojila vlast.

Koalicija zelenih se ne bori za vlast, već želi da utiče na vlast u interesu i budućih generacija.

Ostali podaci:

  • Predsednik gospodin Nikola Aleksić

vaše slike:

Ekologija
Netaknuta priroda
politička stranka
Zaštita prirode
Zaštita životne sredine

Facebook