Cégadatok ::::.

service description:

PlastMa műanyag fröccsöntőgépeket és fröccsöntő szerszámokat forgalmazó vállalat, 2002-ben alakult.

Ekszkluziv képviselet a volt JUgoszláv tagországokra:

* HAITIAN - klasszikus és szervó kezelésű műanyag fröccsöntőgépek

* ZHAFIR - a HAITAN cég keretein belül elektromos fröccsöntőgépeket gyártó vállalat

* SHINI - egyéb műanyagfeldolgozó gépek és kiegészitő berendezések (szárítók, granulátum szállítók, adagolók, mikszerek, hűtőberendezések, időzítő berendezések, malmok, robotok).


REFERENCIÁK: Szaktudásunknak, tapasztalatunknak, a minőséges gépeknek és a jó áraknak köszönhetően több mint 430 fröccsöntő gépet szereltünk fel.

Komoly raktárkészlettel rendelkezünk.

A SZOLGÁLTATÁS szót mi csupa nagybetűvel írjuk: gördülékeny vevőszolgálat, optimális tanácsadás, részletekbe menő továbbképzés fémjelzi a képviselet nevét, minden vevőnk rendelkezésére áll, amire a zökkenőmentes fröccsdarabgyártáshoz szükség lehet.

MARS II széria
Gazdaságos, második generációs, fröccsöntő szervó gépek családja

JUPITER II széria


Gazdaságos, második generációs, két szerszámos fröccsöntő gépek családja


PLUTO széria
Klasszikus hidraulikus fröccsöntő gépek nagy záró erővel (860 – 5300 kN).

IAPETUS széria
Kétszinű, kétkomponenses fröccsöntő gépek családja

VENUS II széria - elekromos fúvóka



ZERES hibrid fröccsöntő gépek szériája



MERCURY széria

SHINI tartozékok

- adagolók és keverők
- malmok illetve darálók
- robotok
- szárítók
- termeriralók és csillerek
- granulátum szállítók

ÚJDONSÁG A KINÁLATUNKBAN - VERTIKÁLIS "TAYU" BEFUVÓK



www.masine-za-brizganje.rs
www.plastma.net

az ön képei:

HAITIAN
SHINI
TAYU
ZHAFIR

 műanyag feldolgozó gépek
Cégadatok ::::.

service description:




N E O F Y T O N
PARTNERSÉGGEL A SIKERIG



KIK VAGYUNK?

A Neofyton doo a világ legnagyobb műanyagipari gép- és tartozékgyártóinak ügynöke.

Dinamikus vállalat vagyunk, amely az innovációra és az ügyfelek számára a legjobb megoldás nyújtására orientált. A műanyag befecskendező rendszerek tervezése terén szerzett több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező cég célja, hogy mindenkor a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa - a legmagasabb minőségű berendezéseket és szolgáltatást, ugyanabból a forrásból.

Sikerünk potenciálja abban rejlik, hogy a műanyag- és gumifeldolgozó ipar világvezető vállalatait képviseljük - Engel, Piovan, Eurochiller, Wintec, MB Conveyors és Tria - az európai piacon (Szerbia, Horvátország, Bosznia és Hercegovina, Macedónia), Montenegró) és Afrikában (Nigéria, Ghána és Kamerun).

Több mint 1000 műanyag fröccsöntő gép tervezésével, üzembe helyezésével, felügyeletével, automatizálásával és karbantartásával a Neofyton a legkorszerűbb műanyag fröccsöntő gépek eladóinak élén áll. Professzionális és képzett csapatunk a vállalat minden szervezeti struktúrájából, igazolja az ügyfelek megszerzett bizalmát, és további biztonságot ad a Neofytonnal folytatott üzleti tevékenységben.



Kulcsrakész


Kulcsrakész


A Neofyton az ISO 9001:2015 szabványok szerint működik, folyamatosan törekszik az üzlet és az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatás további fejlesztésére. A cég bizonyította sikerét azzal, hogy folyamatosan befektet a szolgáltatások fejlesztésébe, és teljes körű megoldási rendszert kínál az Ön vállalkozása számára - képzést, oktatást, tervezési szolgáltatásokat, tanácsadási szolgáltatásokat, szervizt, berendezések importálását és szállítását. Szakértelmünket arra az állandó törekvésre irányítjuk, hogy minden vásárló számára precíz és egyedi kulcsrakész megoldást alkossunk.

Rendszerek integrációja az "okos" gépektől, szolgáltatásoktól a "okos" gyárakig, valamint modern gyártás a legmagasabb minőségi és termelékenységi szabványok szerint.


Mindig közel az ügyfelekhez
Annak érdekében, hogy szolgáltatásunkat még közelebb hozzuk, és ügyfeleink kéréseit a lehető leggyorsabban ki tudjuk elégíteni, a szervizelő csapatok több helyen is működnek egyidőben:Újvidék, Zágráb, Szkopje, Lagos.


Az elégedett ügyfél a legnagyobb előny
Vállalkozásunk filozófiája azon alapul, hogy ügyfeleink számára csúcsszolgáltatásokat nyújtunk, nem csak gépeket és berendezéseket szállítunk, hanem teljes megoldási rendszert is biztosítunk, és ezáltal partnerséget építünk ki az ügyfelekkel. Ennek eredményeként a Neofyton befektet ügyfelei összeköttetésébe, külföldi partnerekkel való együttműködésbe, és gyakran segíti az ügyfeleket új üzleti szerződések megkötésében.


Cégünk jövőbeli fejlesztési stratégiája a következő követelmények teljesítésére irányul:

ELSZÁNTSÁG ÜGYFELEINK IRÁNYÁBAN – A Neofyton partnerségre lép ügyfeleivel, figyelembe véve azok érdekeit. PROFESSZIONÁLISAK - Arra törekszünk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek, és felülmúljuk elvárásaikat. ETIKUSAK – Minden munkát felelősségteljesen közelítünk meg. LOJÁLISAK – Mindenekelőtt ügyfeleink fontoak számunkra, hogy minden kérésükre megoldást találjunk. CSAPATJÁTÉKOSOK – A Neofytont egy kiváló szakemberekből álló csapat vezeti, akik szakértelmüket a legjobb szolgáltatás nyújtására összpontosítják. ÚJÍTÓK - A piaci igényeket követve a Neofyton arra törekszik, hogy mindig elsőként kínáljon új technológiai megoldásokat. Vezető cégeket képviselünk a műanyag- és gumifeldolgozás területén. KÜLÖNBÖZŐEK – Mindig a versenytársak előtt járunk, a teljes know-how-ról vagyunk ismertek, kulcsrakész megoldásokat kínálunk. VEZETŐK – A Neofyton arra törekszik, hogy az általa nyújtott szolgáltatásban a legjobb legyen. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, mindig új megoldásokat kínálunk.


ENGEL - Ideális gépkoncepció minden alkalmazáshoz: tapasztalatának és szakértelmének köszönhetően a műanyagfeldolgozó gépek piacvezetőjeként bevált és innovatív műanyag fröccsöntő gépei, amelyek záróerővel rendelkeznek. 280 kN-től 55 000 kN-ig, hidraulikus, teljesen villamosított, vízszintes és függőleges megoldások.

PIOVAN - világelső a polimerek, műanyagok és élelmiszerek tárolásának, szállításának és feldolgozásának automatizálására szolgáló segédrendszerek fejlesztésében és gyártásában, mérnöki megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtva. A kültéri silóktól a központi etetőrendszerekig: integrált és rugalmas megoldásokat terveznek és gyártanak minden típusú műanyaghoz.

WINTEC - műanyagfecskendező gépek. A WINTEC 100%-ban az osztrák ENGEL cég tulajdonában van.

EUROCHILLER - Az ipari hűtőrendszereket gyártó Eurochiller a „zöld” technológiák folyamatos fejlesztésével és a magas energiahatékonyságú hűtőberendezések fejlesztésével tűnik ki versenytársai közül. Az Eurochiller kínálatában kiemeli az adiabatikus hűtésű hűtőket, amelyek a nagy energiamegtakarítás mellett nagy folyamatstabilitást, valamint maximális termékminőséget tesznek lehetővé.

TRIA - Az olasz TRIA cég kínálatában különféle célokra találhatók műanyag őrlők.

MB CONVEYORS – Személyre szabott megoldásokat, gépeket és rendszereket kínálnak mindenféle alkalmazáshoz és igényhez az ipari kezelés területén: MB Transporters.

Elérhetőség:
Cím: Újvidék, Partizanska 27b
Telefon: 021/452-642
Fax: 021/4723248
E-mail: info@neofyton.com
Web: www.neofyton.com

az ön képei:

Engel
Eurochiller
MB Conveyors
Piovan
Tria
Wintec

 műanyag feldolgozó gépek
a legmagasabb színvonalú felszerelés és szolgáltat
automatizálás

Facebook