Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 061 615 12 34
Fax: 060 036 02 00

service description:

O nama

TechnoPartner je kompanija osnovana sa ciljem da, postane Vaš partner u pronalasku najboljeg rešenja za vašu kuću, fabriku, sportski objekat, farmu. Kao kompanija koja je posvećena iznalaženju najboljih rešenja u oblasti sistema za obezbeđivanje tople vode, grejanja i klimatizacije kako za kućnu upotrebu, tako i za industrijske potrebe, za svoje klijente obezbeđujemo najkvalitetnije rešenje koje se odlikuje velikom iskorišćenošću i znatnim uštedama u energiji. Kao zastupnici velikih i poznatih kompanija kao sto je ACV International, TECNOCOOLING, MITSUBISHI imamo obavezu da svojim korisnicima u svakom trenutku obezbedimo najkvalitetniji proizvod, uslugu i servis. Zbog toga smo uveli koncept „JUST IN TIME“, koji podrazumeva iskorišćenje postojećih resursa, a sve u cilju kreiranja jednog novog načina poslovanja koji bi obuhvatao zaokruženje procesa prodaje i usluge, kako u smislu kvaliteta proizvoda, projektovanja, rokova isporuke, tako i u smislu zatvaranja najpovoljnije finansijske konstrukcije. Osnovne prednosti naše kompanije jesu kvalitetan proizvodni asortiman, kvalitetna usluga i uvek spremno finansijsko rešenje.

Solarna energija i ostali obnovljivi izvori energije su nešto što je budućnost svih nas, a TechnoPartner kao kompanija koja gleda u budućnost, obezbedila je svojim korisnicima najbolja rešenja u tom segmentu i sve to po najpovoljnijim uslovima.


Posebno smo ponosni na naš program posvećen korisnicima u poljoprivredi (farmama, gazdinstvima, zadrugama) kojima možemo ponuditi rešenja koja zadovoljavaju sve potrebe, uz minimalna ulaganja. Shvatajući da je poljoprivreda najznačajnija grana razvoja Srbije, našim klijentima smo obezbedili najsavremenija rešenja u oblasti sistema za toplu vodu, klimatizacije, ovlaživanja za farme, vinske podrume, staklenike, skladišta... Sva rešenja su u skladu sa postojećim evropskim standardima i sa najnovijim svetskim trendovima u poljoprivredi.


Za sve naše klijente TechnoPartner je obezbedio najbolje subvencionisane kreditne aranžmane u saradnji sa našim partnerima iz Agencije za konsulting i izradu biznis planova, kao i sa najeminentijim poslovnim bankama u zemlji.

TechnoPartner - PRIJATELJ SA VAMA I PRIRODOM

KONTAKT:

Petrović Marko
tel: +381 61 615 12 34
email: marko.petrovic@technopartner.rs

Petrović Ivan
tel: +381 60 036 02 00
email: ivan.petrovic@technopartner.rs

vaše slike:

Oprema za grejanje

Facebook