Podaci firme ::::.
Tadeuša Košćuška 63
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Restoran, čije ime u prevodu sa grčkog znači "sve se menja" pruža fenomenalan pogled na Dunav čak i toku zime zbog velikih staklenih površina.

U enterijeru preovlađuju braon i bež boja. Kapacitet mu je 80 i bašte još 100 mesta. Ponuda menija je raznovrsna: od salata (koje mogu biti salata-obrok), predjela, jela od mesa do poslastica. Dejan Stanković, šef kuhinje, iz ponude restorana izdvaja pazinske njoke, tatar a la Piemontese i dimljeni biftek green peper.

Najpolularnija jela, po rečima vlasnice Ljubice Ristović, su teleći medaljoni sa tartufima i teletina sa mlincima. U meniju se nalaze i nacionalna jela za one koji ne odstupaju od tradicije.
Podaci firme ::::.

service description:

* Paste, salate, kolače spremamo sa najkvalitetnijim sastojcima a svakom jelu kao specijalan začin - dodajemo dobru atmosferu

* Jedan sasvim poseban doživljaj zato što i mi sami obožavamo ukus prave italijanske pizze koja izlazi iz naše čarobne peći na drva

* Dočekujemo Vas u prijatnom ambijentu, Hilandarske 32, pažljivo biramo muziku a uz dobar espresso možete obići svet besplatnim internetom
Podaci firme ::::.
Cara Lazara 11
Beograd - Stari Grad, 11102
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Kako od jednostavne stvari napraviti nešto potpuno originalno shvatićete ako posetite restoran “Pire”.Na vratima ovog pravog malog hedonističkog raja dočekaće vas recepti iz “Velikog kuvara” nagoveštavajući vam samo delić onoga što vas očekuje.

Koncept restorana je zasnovan na “slow food” načinu ishrane, dok je prolazno vreme za koja ćete biti usluženi, nasuprot konceptu, brzo.

Naša proslavljena kreatorka Dragana Ognjenović je kreirala enterijer i osmislila meni. Sve je urađeno sa puno stila: od escajga, preko uniforma osoblja, do lustera…

Jedan zid je posvećen impresijama prijatelja i posetilaca restorana koji su želeli da svoje zadovoljstvo podele sa drugima. To nisu samo komentari, to su i interesatni crteži inspirisani atmosferom jednog ručka , pa ukoliko ste inspirisani samo napred!

Jelovnik je jedinstven jer se u njemu nalaze jela koja se pripremaju po receptima prijatelja i gostiju. Ukoliko imate neku dobru ideju, velikodušno će je prihvatiti i ostaćete zapamćeni u ovom restoranu . Shodno tome, kuhinja predstavlja fuziju specijaliteta iz različitih krajeva sveta.

Facebook