Podaci firme ::::.

Užice , 31000
Srbija
Tel.: (031) 510-040
Fax: (031) 510-543

service description:

Podaci firme ::::.
Kneza Mihaila 10
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/303-98-66

service description:

Academia Educativa je specijalizovana ustanova za obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje, čija je uloga i zadatak da u ciklusu permanentnog obrazovanja zadovoljava specifične društvene potrebe razvojnog i funkcionalnog, bazičnog i dopunskog obrazovanja i usavršavanja koje proizilazi iz ličnih potreba i potreba društva.

Po svom karakteru predstavlja neformalnu, fleksibilnu i dinamičnu ustanovu sa polivalentnim funkcijama i oblicima.

Educativa je programski otvorena i okrenuta opštim korisnicima . Svoju delatnost obavlja kroz raznovrsne spontane ili usmeravane, ekstenzivne i intenzivne oblike rada i transfere znanja, zadovoljavajući različite potrebe društvenog, kulturnog, zabavnog, obrazovnog i sportskog života ljudi.

Programsku koncepciju zasniva na kvalitetnim i aktuelnim programima : stranih jezika, kulture i umetnosti sporta kao i na programima stručnog osposobljavanja, programima iz oblasti kulture tela i lepote, informatičko-administrativnim programima.

Educativa uvodi nove programe za profesionalno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju; učestvuje u projektima humanitarnih i nevladinih institucija i organizacija.

U bitnim razvojnim opredeljenjima ima za cilj kvalitetnu obuku polaznika kako na nivou osnovne pripreme za rad i sticanje dodatnih i dopunskih znanja, tako i na nivou dodatnog stručnog usavršavanja.

Veoma važnu ulogu u prilivu novih znanja, podizanju nivoa kompetentnosti, naučnom i sistemskom pristupu ostvaruje kroz saradnju sa mnogim stručnjacima, institutima i visokoškolskim institucijama.

U skladu sa zakonom o klasifikaciji delatnosti i o registru jedinica razvrstavanja, Academia Educativa obavlja svoju delatnost u oblastima obrazovanja odraslih i kulturnih aktivnosti.

Facebook