Podaci firme ::::.

service description:

STABILNOST U PROMENLJIVOM SVETU!

PROIZVODNJA STOČNE HRANE I PREMIKSA
USLUGA PAKOVANJE KOMPONENATA ZA STOČNU HRANU
EXPORT-IMPORT


"FARM COMMERC" d.o.o. iz Čantavira počeo je sa radom 1995. godine. Preduzeće je u privatnoj svojini, organizovano kao društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju stočne hrane i promet.

"FARM COMMERC" je osnovan kao malo preduzeće i malo po malo prešli smo u kategoriju velikog preduzeća, prema veličini imovine, broju zaposlenih, kao i prema kapitalu. Toliko godina sa velikom pažnjom preispitujemo zahteve kupaca i staramo se da omogućim o njihovo maksimalno zadovoljstvo.

Osnov svake proizvodnje stočne hrane je kvalitetna sirovina, i mi to zbog geografskog položaja lako možemo nabaviti.

Uspostavljena je izuzetna poslovna saradnja sa Poljoprivrednom Stručnom Službom iz Bačke Topole, sa Veterinarskim Specijalističkim Institutom iz Subotice i sa Institutom za stočarstvo iz Zemuna, gde redovno kontrolišu naš kvalitet.

Posedujemo dobar vozni park i zato možemo isporučiti robu po narudžbi kupaca za kratko vreme.

Stalan rast prodaje najbolji je pokazatelj da se poverenje potrošača u proizvode "FARM COMMERC"-a uvek isplati, a potrošača za saradnju je otvoren.

vaše slike:

distribucija veštačkog đubriva
hrana za stoku
hrana za životinje
komponente za stočnu hranu
premiksi
proizvodnja stočne hrane
Sirovine i aditivi za stočnu hranu
Stočna hrana premiksi
distribucija veštačkog đubriva
hrana za stoku
hrana za životinje
komponente za stočnu hranu
Podaci firme ::::.

service description:

FSH "BEČEJKA" d.o.o. jedan od vodećih proizvođača gotove stočne hrane i distributer premiksa renomiranog evropskog proizvođača LIKRA (Linz-Austrija)

service description:

Kompanija "Novi-mix" d.o.o. osnovana je 2010. godine sa ciljem da realizuje kocept proizvodnje visokokvalitetnih vitaminsko mineralnih predsmeša u Srbiji.

Obezbedivši najmodernije postrojenje za proizvodnju premiksa, kapaciteta 25.000 tona, moderan sistem prodaje i distribucije, stvorene su pretpostavke za uspešan nastup na domaćem i regionalnom tržištu.
Podaci firme ::::.
Žička 8
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Osnovna delatnost preduzeca je proizvodnja jednodnevnih tovnih pilića u sopstvenoj inkubatorskoj stanici kapaciteta 2 000 000 kom na godišnjem nivou.

Pored proizvodnje jednodnevnih pilića bavimo se odgojem i eksplatacijom roditeljskog jata COBB 500 i ROSS 308. Uvozom karantiniranjem i odgojem ćurića do 4 nedelje BUT BIG 6 i CONVERTER zadovoljavamo potrebe svojih kupaca a cca 10000 komada ostavljamo u intezivni tov za potrebe tržišta.

Sem proizvodnje jednodnevnih pilića,odgojem kokica,tovom ćurića preduzeće se bavi proizvodnjom 3% -tnih dodataka stočnoj hrani u mešaoni koja se nalazi u Pančevu.

Ceo nas asortiman robe distribuiramo preko naših kupaca a to su uglavnom veterinarske i poljoprivredne apoteke,veterinarske stanice, farme za tov pilića kao i druge trgovinske radnje u zemlji. Posedujemo vozila za prevoz robe pomoću kojih uspesno dostavljamo sve nase proizvode i u stalnom smo kontaktu sa našim kupcima.
Podaci firme ::::.
Bulevar Oslobođenja 5/1
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/452-202
Mapa

service description:

O firmi Agrolek d.o.o.
Agrolek je privatna firma osnovana 1995. godine.
Osnovna delatnost firme je trgovina primarnim poljoprivrednim proizvodima i njihovim prerađevinama, a prvenstveno komponentama stočne hrane, među kojima se posebno ističu proizvodi od soje.
U prethodnih 11 godina smo uspešno poslovali na domaćem tržištu, uprkos svim teškoćama i ograničenjima koja su karakterisala naše tržište.
Agrolek je u stanju da Vam obezbedi sve proizvode koji su neophodni sastojci stočne hrane i u količinama koje su Vam potrebne
Podaci firme ::::.

Mišićevo, 24211
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Specijalizovali smo se za proizvodnju stočne hrane: premiksi, superi i potpune smeše kao i specifičnih dodataka, stimulatori metabolizma i adsorbensi mikotoksina, za sve vrste i kategorije domaćih životinja.
Podaci firme ::::.
Industrijska zona bb
Žabalj, 21230
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Stočna hrana
Stočna hrana, premiksi

Danas firma "Feed mix" ima proizvodnu liniju za proizvodnju vitaminsko mineralnih predmeša - premiksa,stočne hrane, liniju za proizvodnju ekstrudiranog sojinog griza, vozni park (kamion, kombi, lako dostavno vozilo).

Tokom 2009. godine u saradnji sa "Institutom za prehrambene tehnologije" iz Novog Sada pristupili smo implementacijji sistema HACCP, što je uspešno i završeno 20.11.2009. godine. Krajem 2009. godine ispunili smo potrebne zahteve i dobili Veterinarski kontrolni broj.

Početkom 2010. godine zadovoljivši potrebne standarde smo dobili i Izvozni konrolni broj, tako da smo u mogućnosti nesmetano da proizvodimo vitaminsko mineralne predsmeše, stočnu hranu, stočnu hranu, premikse namenjene izvozu (pre svega na tržišta zemalja potpisnica CEFTA ugovora: Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije...).

Stalnu kontrolu proizvoda vršimo u saradnji sa akreditovanim laboratorijama i kroz ugovornu saradnju sa "Naučnim insititutom za veterinu" iz Novog Sada, "SP laboratorijom" iz Bečeja i "Načnim institutom za prehrambene tehnologije – FINS" iz Novog Sada.
Podaci firme ::::.
Vojvode Putnika 67
Šabac , 15000
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • Duel
  • Flikom
  • Intermezzo
  • Perfex

service description:

Podaci firme ::::.
Futoški put 40 B
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PREMIKSI
STOCNA HRANA


Preduzeće DREN je osnovano 1991. godine sa ciljem proizvodnje premiksa za stočnu hranu.
Pažljivo odabrana oprema za proizvodnju sa timom visokostručnih kadrova, garancija su kvaliteta naših proizvoda. U DREN-u se posao ne završava prodajom. Stručnjaci za ishranu i zaštitu zdavlja životinja na raspolaganju su kupcima u svakom trenutku.


TOP predsmeše sadrže vitamine i mikrominerale po najvišim zahtevima, dobro izbalansirane makrominerale, aminokiseline, enzime, prirodne probiotike, ... Navedeni proizvodi u svom sastavu sadrže samo one dodatke koji su dozvoljeni Pravilnikom o kvalitetu i drugim zahtevima za hranu za životinje.

TOP predsmeše NE SADRŽE ANTIBIOTIKE

Izborom DREN tehnologije u proizvodnji stočne hrane osiguravate zdravlje životinja, visoku proizvodnju, manji utrošak hrane po jedinici proizvoda, kvalitetan i zdrav proizvod, sigurno snabdevanje i na kraju proizvodnju koja donosi dobit.

Facebook