Vitarelax doo

Podaci firme
Bulevar Arsenija Čarnojevića 72
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/212-95-93

Kategorije:

service description:

Kompanija Vitarelax d. o. o. od 2006. za teritoriju Srbije uvozi i distribuira visokokvalitetnu posteljinu i ortopedske dušeke proizvedene u Evropskoj uniji. Svi proizvodi su izrađeni od najkvalitetnije australijske merino vune i ispunjavaju sve standarde koji važe na tržištu EU.

Misija kompanije Vitarelax jeste da promoviše i podstiče zdrav san. Zato naš moto i jeste: ZDRAVO SPAVATI – BOLJE ŽIVETI. Zdrav san je preduslov svake uspešne aktivnosti, to je naša inspiracija zdravog života.

Robna marka Paradiso, pod kojom se prodaju proizvodi koje distribuira kompanija Vitarelax, garantuje primenu najmodernije tehnologije u proizvodnji i preradi vune i stalnu kontrolu kvaliteta. Poverenje koje nam je već ukazalo na hiljade porodica širom Srbije obavezuje nas da i dalje nudimo samo proizvode vrhunskog kvaliteta i dugogodišnje trajnosti. Upravo zbog toga što je kvalitet naših proizvoda zagantovan i prepoznat, kompanija se stalno širi i broj zaposlenih stalno raste.

Zaposleni u Vitarelaxu uz najbolje proizvode nude i najbolju uslugu. Našu robnu marku Paradiso predstavljamo na profesionalno organizovanim prezentacijama, u prijatnom ambijentu i prijateljskom raspoloženju. Tako iz prve ruke, na licu mesta, možete videti sve naše proizvode, a naši prezenteri daće detaljne odgovore na sva vaša pitanja. Vaše zadovoljstvo našim proizvodima i uslugom naša je najbolja i najdraža reklama.

Vitarelax d. o. o.
Bulevar Arsenija Čarnojevića 72
11070 Novi Beograd,

ili nas pozovite na:
011/ 212 95 53
011/ 212 96 92