GABRIĆ-INŽENJERING doo

Podaci firme
Jovana Mikića 207.
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/552-889
Fax: 024/555-242

service description:

Gabrić-Inženjering d.o.o. je osnovan 1991. godine i punih 17 godina proizvodi čelične konstrukcije, hale, benzinske stanice, industrijske objektem i ostale radove vezane za crnu metalurgiju. Gabrić-Inženjering d.o.o. Subotica danas ima preko četrdeset stalno zaposlenih radnika, a referentna lista preduzeća je odavno poznata i van okvira Subotice.
Sa zadovoljstvom možemo da konstatujemo da danas u Subotici gotovo da ne postoji nijedan reprezentativni objekat čelične konstrukcije u čijoj izgradnji Gabrić-Inženjering nije učestvovao.


Od svog osnivanja do danas, nalazimo se u istom delu grada, Železničkom naselju s tim što smo se u novi objekat na adresi Jovana Mikića 207 preselili 2004. godine. Na novoj adresi smo sjedinili sve delatnosti preduzeća. Imamo proizvodnu halu 1000 m2 i kancelarijski prostor a gradnja našeg show room-a od 200 m2 sa reprezentativnim poslovnim objektom je u toku.
Tokom godina smo se specijalizovali u proizvodnji ČELIČNIH KONSTRUKCIJA I BRAVARIJE i to je danas osnovna delatnost preduzeća. Specijalizacija u ovim oblastima podrazumeva potpuno zaokružen proces proizvodnje.