KASINA KOD AJDUKA

Podaci firme
Kneza Lazara 2
Veliko Gradište , 12220
Srbija
Tel.: 012/660-086
Fax: 012/660-086

Kategorije:

service description:

Možda sam, kao dete, u nestašnim zanosima mašte, sanjao da nastavim porodičnu tradiciju, možda je ta maglovita želja, bez moje volje i znanja, tekla mojim venama, oblikovala moju ličnost i tražila put do ostvarenja.


Danas, kada iza sebe imam godine iskustva i znanja, uz sebe porodicu, ubeđen sam da ništa nije slučajno, da se davnašnja želja mog dede po majci, Milenka „Ajduka“, da ima vlastitu kafanu, i ostavi je potomcima, konačno ostvarila, kao i da su mutne i teške godine, koje su ostavile trag na meni bliskim osobama, jednom zauvek otišle u zaborav.

"Kasina Kod Ajduka" je samo nastavak davnašnje priče u kojoj je Milenko „Ajduk“ sanjao svoj i moj san; kalio svoj i moj karakter; ostajao dosledan sebi u dobru i zlu; spreman da bez dvoumljenja donosi mudre i prave odluke. Možda sam upravo zato i ja, tražeći razlog za odluku o otvaranju kafane, shvatio da je to jače od svakog razumnog opravdanja, da je to nastavak porodične tradicije i neminovni deo mog života, onaj deo koji mom postojanju daje specifičnu boju i ukus. Ja znam da kafane imaju dušu, kao ljudi; u njima se prepliću ljudski životi, sudaraju kulture, naravi, sudbine. Svaka na svoj način priča svoju priču u hiljadama varijanti i svaka od tih priča daje pečat vremenu u kome je nastala.

Duboko verujem da za "Kasinu kod Ajduka“ vreme tek dolazi i da će atmosferom i osobenim duhom mnogima pružiti traženu lepotu. Možda je upravo u tome tajanstvena čar ovog ambijenta.

Ostali podaci:

vaše slike:

ugostiteljstvo
ugostiteljstvo
ugostiteljstvo
ugostiteljstvo
ugostiteljstvo
ugostiteljstvo
ugostiteljstvo
ugostiteljstvo
ugostiteljstvo