Auto škola Montekristo D.o.o.

Podaci firme
Maksima Gorkog 16
Pančevo , 26000
Srbija
Tel.: 013 515 718
Fax: 013 515 718

service description:

Ауто школа „МОНТЕКРИСТО“, основана 1993. године је једна од првих приватних ауто школа у Панчеву. Озбиљност, квалитет и успешност у раду је оно што допринело да се током ових 15 година велики број будућих возача определило баш за наше услуге. Велику пажњу од самог почетка посвећујемо усавршавању обуке и непрекидно радимо на побољшању безбедности и захтевима савремене наставе. Школа има сопствени простор, канцеларију и учионицу у којој раде 3 предавача за теоријску обуку, а инструктори вожње су задужени за практични део обуке возача.
Специфичност наше школе је у томе што кандидат сам бира не само време када ће ићи на часове практичнеобуке (вожње), већ и на часове теорије долази у време када му то одговара и ради онолико дуго колико жели, што заначи да се индивидуално ради са сваким кандидатом, те је и успех евидентан.
Оно по чему се издвајамо је да наши кандидати дођу „ЗНАЊЕМ ДО ДОЗВОЛЕ“, што је и мото наше школе. Тим поводом је аутошкола „МОНТЕКРИСТО“ и покренула акцију „БЕЗБЕДНИ ДВОТОЧКАШИ“ прво у основним школама, а касније су бесплатна предавања о основним правилима и безбедном понашању у саобраћају одржана и у средњим школама, а планирамо да се у мају заокружи посетама предшколским групама у вртићима.
УСЛУГЕ:
Обука за возаче „А“, „Б“, „Ц“, „Е“, „Ф“, „ПСП“ категорије
Организовано лекарско уверење
Плаћање: чековима, „на рате од плате“ у 50 фирми ,преко рачуна и кеш.
Повољне цене
Законом одерђен број часова вожње за сваку категорију ( 3, 10, 20, 30, 40 ) и допунски часови
Часови дообуке за оне који имају возачку дозволу, а из неког разлога нису возили
Полагање воѕачких испита
Обука на новим возилима
„НИЈЕ СВУДА ИСТО“АУТО ШКОЛА „М О Н Т Е К Р И С Т О“
РАДНО ВРЕМЕ: 9 - 14 И 17 - 20 САТИ, СУБОТОМ 9 – 12

Ostali podaci:

vaše slike:

Auto škole
Obrazovanje obuka
Obuka vozača
obuka za vozački ispit