Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće “UNIVERZAL” je veletrgovina kancelarijskim i školskim priborom, poslovnom galanterijom, igračkama.

U periodu poslovanja od dvadeset godina razvili smo prodaju širokog asortimana robe sa izuzetno povoljnim cenama, visokog kvaliteta i odličnim uslovima prodaje. Veliki prodajni salon u kome je izložen celokupan asortiman olakšava izbor i kupovinu.
Isporuka je odmah po vašem pozivu. Ekspeditivnost je naš adut.
Preduzeće „UNIVERZAL“ je specijalozovano za snabdevanje najvećih supermarketa u našoj zemlji sa najboljom ponudom školskog i kancelarijskog programa.
Napredak „UNIVERZAL“-a prati i sopstvena proizvodnja i stalno ulaganje u nju. Spajalice, mašina za spajalice, municija za heftalice (klamarice), univerzalni lepak, fax i termo rolne, tempere, ukrasni papir su samo jedan deo našeg proizvodnog programa koji se stalno proširuje.

Naš moto je da uspeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada i velikog truda.

UNIVERZAL vezuje svoj početak rada za knjižaru papirnicu "Plavi Čuperak" koja je osnovana 1987. godine.
Jedna od prvih privatnih knjižara na teritoriji Jugoslavije čiji su osnivači porodica Kekić, po svom radu i asortimanu bila je poznata većini novosađana.
Knjižara "Plavi Čuperak" poslovala je veoma uspešno do aprila 1992. godine kada se osniva odnosno registruje preduzeće UNIVERZAL.

Tokom 2005. godine, UNIVERZAL otvara prodajni salon u Beogradu i gradi magacinski prostor površine 3000 m2, sa preko 600 paletnih mesta opremljen najsavremenijom opremom za prijem, praćenje i otpremu robe.

Otvaranjem poslovnog prostora u Nišu 2008. godine, UNIVERZAL je proširio svoju prodajnu mrežu i pokrio čitavu teritoriju Srbije.

UNIVERZAL DANAS
Univerzal je svoju poslovnu politiku prilagodio novim uslovima poslovanja.
Poslujemo prema standardima i modelima savremenih svetskih kompanija ISO standard 9001:2000, pri čemu su kvalitet i briga o kupcu osnovne smernice u našem radu.
Sa timom iskusnih stručnjaka, firma UNIVERZAL uspeva da uspešno proširi i učvrsti lidersku poziciju na tržištu.

Ostali podaci:

  • Tel.: 021/6402-490,  Fax: fax 021/6402-068
  • Tel.: 021/6403-207, 
  • Tel.: 021/6403-211, 
  • Tel.: 021/6790-428, 
  • Tel.: 021/6790-429, 

vaše slike:

autići
baloni
Baterije
CD
društvene igre
DVD
faks rolna
fascikle
film rolne za fax aparate
flomaster
folije
fotokopir
fotokopir papir
gumice
hemijske olovke
Podaci firme ::::.

service description:

Kancelarijski materijal

Office.co.rs je važan deo kompanije Expo Line iz Beograda, koja se dugi niz godina bavi distribucijom, proizvodnjom i trgovinom kancelarijskog materijala i nameštaja.

Od spajalica do registratora i heftalica. U Office Expo kancelarijski materijal & namestaj ćete pronaći sve što vam je potrebno za vaše dnevne kancelarijske potrebe. Odaberite artikle koji su vam potrebni iz kategorija: pošta, pribor i organizacija radnog stola, folije, nalepnice i etikete, kalendari, pribor za pisanje i arhiviranje.

Na raspolaganju vam je više od 2500 artikala iz programa Kancelarijski materijal. Isporuku za kancelarijski materijal vršimo na teritoriji: Beograd, kao i celokupnoj teritoriji Srbije.

Papir za kopiranje i štampanje

Odabir odgovarajućeg papira za štampač ne mora da bude komplikovano. Da bi ste odabrali pravi papir jednostavno razmotrite: Za koji štampač ću koristiti taj papir (Ink jet ili Laserski štampač) i najbitnije: Za koji tip dokumenata ću koristiti taj papir?
Količina papira koje želite da kupite u potpunosti zavisi od vas. U ponudi imamo riseve papira od 250-500 papira, pa do velikih pakovanje od 3-5-10 kompleta od po 250-500 papira.

Svakodnevno kopiranje i štampanje

Budimo iskreni, za svakodnevno kopiranje i štampanje vam nije potreban skup papir. Za ovakav tip posla odaberite 80gr ili 100 gr papir i bićete u potpunosti zadovoljni odnosom kvalitet/cena.

Pored širokog asortimana dostupnog 24 sata dnevno na našoj online prodavnici, takođe imate mogućnost da, u prijatnom ambijentu našeg salona, pogledate deo naše ponude kancelarijskih stolova, plakara, fotelja i kaseta sa fiokama ili da lično preuzmete vašu pošiljku kancelarijskog materijala.

Sa istom pažnjom i posvećenošću prilazimo svakom projektu. Bez obzira da li je vaš posao opremanja mali ili veliki, možete se osloniti na naš tim dizajnera da vam pomogne u odabiru pravog nameštaja pripemom Cad crteža i realističnih 3d modela .

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak: 08:00 - 16:00

vaše slike:

 kolor papir
 ris papira
biro mašine i oprema
fotokopir papir
heftalice
Heftalice mine za heftalicu
Podaci firme ::::.
Vuka Karadžića 1/A
G. Milanovac, 32300
Srbija
Tel.: 032/710-222
Fax: 032/710-222

service description:

KANCELARIJSKI MATERIJAL, ŠKOLSKI PRIBOR, PUTNA GALANTERIJA

Ostali podaci:

  • Tel/fax
  • Telefax
Bulevar Oslobođenja bb.
Zrenjanin, 23100
Srbija
Tel.: 023/510-200
Fax: 023/535-551

service description:

ONIX je osnovan 1992 godine od tada je pouzdan partner u snabdevanju vaše firme štampanim, reklamnim i potrošnim materijalom.

Svojim klijentima nudimo upravo ono što žele a to je da ne brinu da li će biti ispoštovani izgledom i vremenom isporuke svoje narudžbine.



Potpuno smo posvećeni potrebama svojih klijenata koji u svakom trenutku mogu da se oslone na naše stručno i ljubazno osoblje. Konstantno radimo na poboljšanju kvaliteta svojih usluga, kao i na proširenju svog prodajnog asortimana, prateći trendove savremenog i modernog poslovanja.

Otvoreni smo za saradnju, nove ideje i sve vidove poslovnog partnerstva.

Naš program:
Papirna konfekcija
Pisaći pribor
Sredstva za lepljenje
Kancelarijski materijal
Arhiviranje dokumenata
Kalkulatori i računske mašine
Potrošni materijal za štampače
Uslužni program
Podaci firme ::::.
Šejkina 60D/S10
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/68-53-755

service description:

BONETEL je firma koja na našem tržištu postoji od 1999.godine, ali sa ekipom ljudi koja je bezmalo 17 godina u ovom poslu. Za to vreme smo stekli veliki broj stalnih i zadovoljnih klijenata kroz stručnu pomoć prilikom izbora, instaliranja i servisiranja opreme, poštovanjem datih rokova, zahteva kupaca i njihovih želja, kvalitetom asortimana koji nudimo. Sa velikim zadovoljstvom Vam preporučujemo telekomunikacionu opremu PANASONIC (kompletan program telefona, bežičnih telefona, centrala, telefaks aparata, pripadajuće opreme za centrale i telefone), birooprema renomiranih svetskih kuća (OLYMPIA, CITIZEN, CASIO, CANON), kancelarijski materijal vrhunskog kvaliteta i dizajna ( ESSELTE, BENE, ACCO, ALCO, ATLANTA,HERMA, LACO, PELIKAN, PARKER, EDDING, STEADTLER, ROTRING, 3M, PIGNA, FABRIANO, VERBATIM, GBC, RETYPE, SKREBBA, FRANKEN, DURABLE, VIQUEL, CENTROPEN, HERLITZ, KOH-I-NOR, OFFICE POINT, TDK, ANSMANN, MAPED, JALEMA, HEWLETT PACKARD, XEROX, LEXMARK ) koji obuhvata : registratore, papir za kopiranje, specijalni papir, heft mašine, bušače papira, blokovsku robu, obrasce, folije, police za dokumenta, kase za novac, table za poruke, aparate za plastifikaciju, aparate za tvrdo-spiralno-termo koričenje, olovke, signire, marker, spajalice i kutije, kompjuterski papir, faks rolne, ading rolne, koverte svih veličina i jos mnogo toga što Vam može obezbediti bolje, brže i efikasnije poslovanje.
U tom cilju spremni smo da Vas informišemo, prezentiramo naš program i na taj način pomognemo efikasnom rešavanju Vaših konkretnih potreba i stvaranju uslova da možete doneti racionalne odluka prilikom nabavke.
HVALA – što ste deo svog vremena posvetili razmatranju mogućnosti da budete korisnik naših proizvoda i usluga. U današnjem poslovnom svetu vreme je dragoceno. Mi smo imali sreću da uslužimo mnoge zadovoljne klijente, a naša je želja da jednog dana i Vama budemo od koristi.

Ako naša firma može na bilo koji način biti na usluzi, molim Vas da se ne ustručavate i da nam se obratite.
Podaci firme ::::.
Đure Đakovića 8
Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011/26-11-242

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Kancelarijski i školski materijal

vaše slike:

Kancelarijska i biro oprema
Podaci firme ::::.
Mirijevski Venac 18
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 3423606
Fax: 011/34-23-606

service description:

Podaci firme ::::.
Vladimira Tomanovića 17
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2833-133
Fax: 011/3470-345

service description:

Sve za kancelariju na jednom mestu

Toneri
PC oprema
Papirna konfekcija
Pribor za pisanje
Radni sto
Odlaganje dokumenata
Prezentacija
Biro mašine
Kalkulatori
Mašine za koričenje
Materijal za koričenje
Mašine za plastifikaciju
Folije za plastifikaciju
Mašine za uništavanje dokumenata
Noževi i giljotine
Higijena
Podaci firme ::::.
Bulevar Kraljice Marije 81
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 065/32-40-811

service description:

Trgovina školskim i kancelarijskim materijalom i predmetima od plastike
Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/529-193

service description:

Kancelarijski materijal
Podaci firme ::::.
Vladike Ćirića 33
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/530-674
Fax: 021/551-220

service description:

"VA COMMERCE" je privatno preduzeće osnovano 1999. godine u Novom Sadu, kao veleprodaja reklamnog materijala, poslovne galanterije i kancelarijskog materijala. Mlada i ambiciozna ekipa radi pod sloganom "poklonite sa stilom" i vodi se idejom da su poslovni pokloni sastavni deo protokola i poslovnog bontona.

U skladu sa potrebama i željama "VA COMMERCE" nudi kompletan program:

- reklamni materijal i širok asortiman reklamnih poklona vrhunskog kvaliteta, sa mogućnošću štampe znaka i logotipa firme

- kancelarijski materijal renomiranih svetskih proizvođača

- školski pribor

- igračke

- usluga štampe

- usluge FOTOKOPIRANJA sa najsavremenijom aparaturom

- maloprodaja svega pomenutog
Podaci firme ::::.
Rasinska 4
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/4225-040
Fax: 018/4225-040

service description:

VELEPRODAJA I MALOPRODAJA KANCELARIJSKOG, ŠKOLSKOG I UMETNIČKOG MATERIJALA I PRIBORA, KOMPJUTERA, POTROŠNOG MATERIJALA I LITERATURE

Ostali podaci:

  • Tel/fax
  • Mobilni
Podaci firme ::::.
MUTAPOVA 3A
Čačak , 32100
Srbija
Tel.: 032-225-299

service description:

Podaci firme ::::.

Stara Pazova, 22300
Srbija
Tel.: 022/311-142

service description:

Prodaja školskog i kancelarijskog materijala
Gogoljeva 21.
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 022/565-591

service description:

Podaci firme ::::.
Kumodraška 257
Beograd - Voždovac, 11010
Srbija
Tel.: 011/3096-918
Fax: 011 3971 068

service description:

Fabrika koverata Beoteleprom je prva i najveća te vrste u regionu i osnovana je 1996 godine. Ima širok asortiman proizvoda koji će zadovoljiti svakog kupca kako cenom tako i kvalitetom.

Pored osnovne delatnosti (proizvodnja koverata) bavimo se i ofset i flekso štampom na raznim materijalima i formatima.
Podaci firme ::::.
Dobanovačka 56
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 11 316 71 10
Fax: 11 316 71 14

service description:

O nama


Preduzeće Tref Line je osnovano 2003.godine. Počeli smo kao veleprodaja igračaka, a danas, na prostoru od 3000 m2 nudimo veliki asortiman igračaka, školskog pribora, kancelarijskog materijala, papirne galanterije, galerijskog-gift programa i knjiga.

Prodajni deo od 1000 m2 nudi preko 5000 artikala među kojima su proizvodi 17 kompanija koje Tref Line zastupa na ovim prostorima. Posebnu važnost dajemo programima edukativnog karaktera kao sto su: “Trefl” slagalice, ”Multiprint” pečati, ”Eastcoligt” mikroskopi i teleskopi, ”4M” kreativni setovi, Mali genije kompjuter za decu, Sazidaj kuću modelarstvo, kao i knjige za koje smo izdavači: Upoznaj ljudsko telo, Upoznaj tiranosaurusa rex-a i Upoznaj trkački auto.

U ponudi su i sledeći programi: ”Sunshine” bebi pliš, ”Fun Time” artikli za decu uzrasta 2-3 godine, ”Keenway” setovi namenjeni svim uzrastima, ”New Ray” metalni modeli automobila, motora i kamiona, ”Toy Major” gumene životinje, ”Intex” društvene igre i ostale napravljene od kvalitetnih materijala po standardima Evropske Unije.

Zaposleni u Tref Line-u neguju savremen način poslovanja, koji podrazumeva vrhunski kvalitet i očuvanje imidža, koji taj kvalitet približava našim kupcima i poslovnim partnerima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Svi oni koji su imali zadovoljstvo da kupuju u nekoj od naših prodavnica, uvideli su da mogu da računaju na ljubaznost i asistenciju osoblja, na pristupačne cene, kao i na visok standard kvaliteta usluga i proizvoda.

Po ugledu na uspešne svetske kompanije, Tref Line vrši kontinuiranu edukaciju zaposlenih, i uporedo radi na izgradnji infrastrukture koja će zadovoljavati potrebe sve brojnijih kupaca i poslovnih saradnika.

Kontakt

* Dobanovačka 56 Zemun, Beograd
*
Tel: + 381 11 316 71 10
*
Fax: + 381 11 316 71 14

Podaci firme ::::.
Milentija Popovića 37
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/214-4337

service description:

Štamparija, kancelarijska i biro oprema.
Podaci firme ::::.
Glavna 24
Senta , 24400
Srbija
Tel.: 024/812-595
Fax: 024/815-127

service description:

TRGOVINA NA VELIKO I MALO KANCELARIJSKIM MATERIJALOM I ŠKOLSKIM PRIBOROM

Ostali podaci:

  • Prodavnica
    Tel.: 024/812-060, 

Facebook