Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju "SET" doo osnovano je krajem 2003.g. sa ciljem da obavlja poslove planiranja, projektovanja i izgradnje građevinskih objekata u oblasti visokogradnje, od stambenih do poslovnih i industrijskih objekata, oblasti niskogradnje, od puteva do složenih infrastrukturnih objekata, te u oblasti hidrogradnje. Firma je od samog početka startovala sa velikim entuzijazmom i ambicijom, trenutno iza sebe ima veliki broj uradjenih i izvedenih projekata.

Krajem 2008.g. preduzeće ima 80 zaposlenih i unutar njega su se organizaciono formirale tri celine- tri sektora: Sektor Inžinjeringa, Projektni biro i Administrativni sektor.

U Projektnom birou radi preko 20 inženjera i tehničira koji su u mogućnosti da izrade projektnu dokumentaciju za izgradnju svih vrsta građevinskih objekata (visokogradnje, niskogradnje, hidrogradnje)

U sektoru izvođenja pored inženjera i tehničara koji organizuju radove, rade građevinski radnici svih profila (zidari, tesari, armirači), rukovaoci građevinskih mašina, vozači, pomoćni građevinski radnici. Broj stalno zaposlenih u ovom sektoru je oko 40. U toku građevinske sezone kroz prijem sezonske radne snage ili uključenje podugovarača broj angažovanih radnika na objektima koje gradi ovaj Sektor značajno se uvećava i dostiže i do 250 i 300 radnika.

Mi smo u mogućnosti da vam pruzimo ponudu ključ u ruke – od ideje i plana, zajedno sa vama do realizacije.

vaše slike:

Biro za projektovanje
Fontane
Građevinarstvo
industrijski objekti
inženjering
izgradnja industrijskih objekata
izgradnja poslovnih objekata
Izgradnja poslovnih prostorija
izgradnja stambenih objekata
Izgradnja stambenih prostorija
izvođenje građevinskih radova
izvođenje objekata kulture
Podaci firme ::::.
Senćanski put 15
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Kuća zdravlja, u čijem su sastavu poliklinika, laboratorija i specijalistička oftalmološka ordinacija, je počela sa radom 01.03.2010.

Naš cilj je da vrhunsku tehnologiju primenjenu u medicini približimo svojim sugrađanima po cenama maksimalno prilagođenim uslovima u kojima živimo. Smatramo da najkvalitetnija zdravstvena zaštita ne mora da bude privilegija samo velikih centara i trudićemo se da poznata svetska imena iz raznih oblasti medicine dovedemo u svoj grad, kako bismo omogućili stanovnicima naše regije da za neke specifične probleme ne moraju da odlaze u evropske ili svetske metropole.

Osim uobičajenih usluga, koje pruža jedna zdravstvena ustanova, u sklopu poliklinike nalazi se i najsavremenija hiperbarična komora, koja je predviđena da pruži najkvalitetnije tretmane prilagođene svakom pacijentu ponaosob.

Osim očnih pregleda i svih najsavremenijih dijagnostičkih pretraga, kod nas se može obaviti i lasersko uklanjanje dioptrije, laserom čije rezultate preporučuje i američka FDA (Agencija za hranu i lekove Vlade SAD) i to u opsegu od -14 do +6 dioptrija i do 6 dioptrija astigmatizma.

Podaci firme ::::.

service description:

1995.god. direktor Dr Gabriela Pavlović Ćirković i Dr Slobodan Ćirković osnovali su lekarsku ordinaciju "MEDICOM"

1997.godine ordinacija je prerasla u polikliniku.

2004.godine poliklinika "MEDICOM" je dobila nov savremeno opremljen prostor u centru grada na Vračaru, površine 100 kvm sa četiri ordinacije.
2007.godine "MEDIKOM" tim čini 10 stalno zaposlenih lekara i medicinskih tehničara.

SPECIJALISTIČKI PREGLEDI

* Specijalistički pregledi za decu i odrasle sa kompletnom dijagnostikom
* Interna medicina: kardiologija, endokrinologija, pulmologija, gastroenterologija, nefrologija, reumatologija
* Pedijatrija
* Ginekologija
* Fizikalna medicina
* Laboratorijske analize
* Ultrazvučna dijagnostika
* Elektromiografija, EMG, za decu i odrasle
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Klinika "IMPULS" osnovana je 2003. godine. Za kratko vreme postala jedna od vodećih privatnih klinika u Srbiji. Poseduje široku lepezu zdravstvenih usluga i veliki broj pacijenata. Opremljena je vrhunskom medicinskom opremom i stručnim medicinskmi timom. U mogućnosti je da pacijentima pruži kvalitetnu dijagnostiku i lečenje uz beskrajnu pažnju i brigu o pacijentu.

Klinika omogućava preglede kod renomiranih stručnjaka, sanitetski prevoz, mogućnost hirurških zahvata i hospitalizacije odnosno opservacije pacijenata.

Naš odnos prema medicinskoj profesiji i prema pacijentu temelji se na Hipokratovim načelima.
Podaci firme ::::.
Ilije Ognjanovića 1
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/422-332
Mapa

service description:

Od 1997. godine pratimo evropske tokove u primeni standarda u laboratorijama. Uvođenjem GLP (Good laborathory practice) – DLP (Dobre laboratorijske prakse) stekli smo ogromno iskustvo i svest o potrebi stalne kontrole kvaliteta i unapređivanja politike te kontrole. Zahvaljujući uvođenju ovog standarda, obezbeđeni su potrebni preduslovi za klinička ispitivanja terapijskih efekata lekova. Do sada je urađeno više desetina kliničkih studija, a potvrda kvaliteta, podrška i preporuka za dalji rad u toj oblasti došla je 2004. godine od prestižne Američke asocijacije za hranu i lekove (FDA).

Laboratorije
Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Medlab po svojoj organizacionoj šemi je podeljen na:
- Prijemno odeljenje sa laboratorijom za uzimanje i obradu uzoraka
- Laboratoriju za hematološka ispitivanja
- Laboratoriju za ispitivanje sperme, urina i ostalog materijala
- Laboratoriju za mikrobiološka, virusološka i imunološka ispitivanja
- Laboratoriju za biohemijska i imunometrijska ispitivanja
- Laboratoriju za patohistološka i citopatološka ispitivanja
Podaci firme ::::.

Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/521-108
Mapa
E-mail: office@scor.rs

service description:

Firma SCOR doo osnovana je 1991.godine.Zastupnik je inostranih kompanija koje proizvode laboratorijsku opremu i reagense za laboratorijsku namenu.

SCOR doo sa sedištem u Nišu i predstavništvom u Beogradu,Subotici i Podgorici odgovora na sve zahteve za specifičnim proizvodima i uslovima karakterističnim za našu zemlju i okruženje.

Scor ima 20 radnika u stalnom radnom odnosu.Stručan kadar sa najvišim kvalifikacijama brine o potrebama naših kupaca. Tehnički smo opremljeni za transport robe u temperaturskim režimima od 2-8 stepeni celzijusa, kao i za režime dubokog zamrzavanja korišćenjem suvog leda.

Kvalitet naših proizvoda i servisnih usluga su osnova za zadovoljstvo naših kupaca.U svom poslovanju uspostavili smo sistem upravljanja kvalitetom po standardu SRPS ISO 9001:2008 a u toku je uvođenje INTEGRISANOG MENADŽMENTA SISTEMA upravljanja kvalitetom(ISO 9001:2008),upravljanja zaštitom životne sredine(ISO14001:2005) i upravljanja bezbednošću i zdravljem na radu(OHSAS 18001).

Poslovna politika SCOR doo je stvaranje dugoročnih partnerskih odnosa sa kupcima.
Podaci firme ::::.

service description:

Matex je specijalizovana firma za proizvodnju lekova i hrane za pčele. Raspolaže sopstvenom savremenom laboratorijom, aparatima i kadrovima. Plod takvog rada i znanja su novi lekovi i drugi proizvodi u našem asortimanu.

Pored lekova i mednih pogača, tržištu nudimo i druge proizvode od pčela (rojeve, med, mleč, vosak, propolis i dr.) kao i pribor i drugu opremu u savremenom pčelarstvu.

Matex d.o.o. je takođe dobitnih više plaketa i zlatnih medalja za kvalitet proizvoda na sajmovima.

Nudimo kvalitet, a zadovoljstvo naših kupaca je naša sreća.


Argus Ras - Ekološki dijetetski suplement za pčele

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Koristimo tehnologiju 21.veka, opremljeni smo najsavremenijom laboratorijskom opremom Roche, Horiba, Biomerieux proizvođača. Analize se obavljaju na najmodernijim instrumentima uz upotrebu najkavalitetnijih reagenasa.

U Zavodu za laboratorijsku dijagnostiku “JUGOLAB” možete uraditi hematološke, biohemijske analize, analize hormona i tumorskih markera, nivo lekova u krvi, virusološke, imunološke i alergološke analize i sva ispitivanja iz oblasti mikrobiologije i patohistologije.
Podaci firme ::::.

service description:

Sistem medicinskih laboratorija "Allabo" nastao je 2006. godine, objedinjavanjem posebnih laboratorija koje su nastale i proširivale svoju delatnost od 2004. god.
Od tada "Allabo" laboratorije ostvaruju konstantan razvoj i unapređenje kvaliteta usluga.

Osnovni resurs naših laboratorija je visokostručan i obučen profesionalni kadar sa dugogodišnjim iskustvom u relevantnim medicinskim institucijama.

Primenom najnovijih saznanja iz oblasti savremene medicine i laboratorijske dijagnostike, uz poštovanje međunarodnih standarda laboratorijske dijagnostike i korišćenjem najsavremenije tehnologije postiže se preciznost i pouzdanost rezultata, u cilju kontrole trenutnog stanja parametara značajnih za vaše zdravlje.

"Allabo" obavlja delatnost laboratorijske dijagnostike u svojim laboratorijama na Novom Beogradu, u centru Beograda, na Paliluli, u Mirijevu, u Zemunu, Požarevcu i Vršcu.

Sve laboratorije "Allabo" sistema su kompletno opremljene stručnim kadrom i najsavremenijom opremom za samostalno obavljanje hematoloških, biohemijskih i mikrobioloških istraživanja.Naše laboratorije koriste najsavremeniju opremu, gde je najzastupljenija oprema Roche proizvodne linije.

Svaku "Allabo" laboratoriju kontroliše diplomirani farmaceut ili doktor medicine specijalizacije medicinske biohemije ili medicinske mikrobiologije. Ukupan broj zaposlenih je 40, od čega 10 zaposlenih poseduje visoku stručnu spremu. Svi zaposleni poseduju neophodno iskustvo u relevantnim medicinskim institucijama.

Visokostručni i profesionalni kadar uz korišćenje najsavremenije tehnologije i poštovanje međunarodnih standarda laboratorijske dijagnostike predstavlja garanciju preciznosti i pouzdanosti vaših rezultata.

"Allabo" laboratorije permanentno sprovode internu kontrolu kvaliteta u svim radnim procesima, od prijema uzoraka na analizu, do izdavanja rezultata.

"Allabo" laboratorije su takođe uključene u sistem spoljašnje kontrole kvaliteta PREVECAL, koji je organizovan kao internacionalni program firme ByoSystems S.A., koji se obavlja jednom mesečno.

U sistemu spoljašnje kontrole kvaliteta, "Allabo" laboratorije dobijaju nepoznate kontrolne materijale, za koje šalju dobijene rezultate a povratno dobijaju izveštaje o tačnosti njihovih rezultata.

Sistemom spoljašnje i unutrašnje kontrole kvaliteta "Allabo" laboratorije obezbeđuju svojim pacijentima preciznost i pouzdanost rezultata.

"Allabo" laboratorije ostvaruju uspešnu saradnju sa relevantnim medicinskim institucijama u zemlji i inostanstvu.
Podaci firme ::::.

service description:

"BEBAFARM - Tim lekara koji rade u službi Vašeg zdravlja

Čime se bavimo?
2002. godine počeli smo kao laboratorija, radeći većinu laboratorijskih analiza.

Bebafarm je danas Poliklinika koja je svoje zdravstvene usluge prema svojim pacijentima proširila u skoro sve oblasti medicine.Pa tako danas pored laboratorije koja obuhvata: Kompletnu krvnu sliku,hormone i hormonalni status,viruse,alergiju i tumor markere,biohemijske analize i pregled urina,našim pacijentima pružamo usluge i iz oblasti KARDIOLOGIJE,GASTROENTEROLOGIJE,GINEKOLOGIJE I EHOSONOGRAFIJE,,sve to uz vrhunsku ultrazvučnu i kolor dopler dijagnostiku,kao i kroz konsultacije lekara specijaliste.

Za one pacijente koji nisu u stanju da dođu na pregled ili lekarsku intervenciju obezbedili smo kućne posete.


Kraljevo , 36000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Najvažnije delatnosti VSI „Kraljevo“ obuhvataju:

° U oblasti zaštite životinja: pripremu i realizaciju mera preventive, laboratorijsku dijagnostiku, rano otkrivanje, praćenje, suzbijanje i iskorenjivanje zaraznih i parazitskih bolesti životinja, a posebno zoonoza,
° U oblasti kontrole namirnica životinjskog porekla, hrane za životinje i vode: laboratorijsku kontrolu higijenske ispravnosti i kvaliteta sirovina, proizvoda životinjskog porekla, hrane za životinje i vode, površinskih i otpadnih voda,
° Zaštitu životne sredine i veterinarsku sanitaciju (dezinfekciju, dezinsekciju, deratizaciju),
° Preventivu i lečenje steriliteta životinja i
° Promet veterinarskih lekova, vakcine i opreme.

Navedene delatnosti VSI „Kraljevo“ obavlja na području 25 opština jugo-zapadne Srbije (Raški, Rasinski, Moravički i Zlatiborski upravni okrug), koji je dominantno brdsko-planinski. Teritorija ovih opština iznosi približno 15.000 km2 površine, sa oko 1.000.000 stanovnika, na kojoj se nalazi između 20% i 30% stočnog fonda Republike Srbije, u zavisnosti od vrste životinja.

Na epizootiološkim područjima VSI „Kraljevo“ nalazi se raznovrstan i brojan stočni fond. Na osnovu podataka Republičkog zavoda za statistiku iz 2002. godine, kao i podataka veterinarske službe, na ovom području ima oko 200045 goveda, 462692 ovaca, 230482 svinja, 1397994 živinem 138900 pasa i 30700 konja.

Na ovom prostoru, posebno je značajna živinarska i ovčarska proizvodnja, a na teritoriji pojedinih opština i govedarska i svinjarska.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

APOTEKA
KOZMETOLOŠKA LABORATORIJA

U stalnoj potrazi za savršenom negom, maksimalno posvećena detaljima a vodeći računa o sveobuhvatnoj brizi za Vašu kožu, Koto Derma je u potpunosti predana Vama, svojim klijentima koji ste nam ukazali poverenje. Zadovoljstvo nam je što imamo priliku da Vas upoznamo sa našim radom, rezultatima i mogućnostima koje Koto Derma želi da podeli sa Vama.

Potpuno usklađeni sa zahtevima proisteklim iz stručnih konsultativnih razgovora, Koto Dermini proizvodni kapaciteti i resursi u potpunosti su spremni da isporuče individualno modifikovane preparate posebno kreirane za pojedinačne klijente. Proizvodnja preparata je zasnovana na stabilnom visokotehnološkom procesu, ekskluzivno razvijenom od strane stručnjaka Koto Derme, usklađenom sa najvišim međunarodnim proizvodnim standardima u oblastima dermofarmacije i medicinske kozmetologije.

Linija hidratantnih proizvoda
Linija hranljivih kremova
Linija losiona
Linija losiona za čišćenje kože
Linija preparata u formi hidrogela
Linija preparata za posebne namene
Linija sa visoko aktivnim dodacima
Podaci firme ::::.
Petra Drapšina 15
Zrenjanin, 23100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Zaštita životne sredine
Razvoj i proizvodnja bioloških biocida
Laboratorija

Facebook