Podaci firme ::::.
21205 Sremski Karlovci - atar Raša
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 063/51-77-59
Fax: 021/49-42-43

service description:

Vinarija.

service description:

Porodična vinarija Antonijević nalazi se u Ledincima kraj Novog Sada. U svojim vinogradima uzgaja sorte od kojih se dobija italijanski rizling.
Podaci firme ::::.
Selo Rogljevo bb
Negotin, 19318
Srbija
Tel.: 019/541-120

service description:

Podrum VINO-GRADE nalazi se u selu Rogljevu, 20 km od Negotina i pripada čuvenom rajačkom vinogorju. Podrum VINO-GRADE iz Rogljeva može godišnje da preradi 70 tona grožđa, od čega veći deo ubira sa sopstvene plantaže.

o Podrumu Vino Grade
Porodica Stanković poseduje pivnicu koja je sagradjena sredinom XIX veka u okviru kompleksa Rogljevskih pivnica, a koja je adaptirana za prijem gostiju. Pivnica se nalazi na karti puteva vina Srbije i u njoj se može degustirati i kupiti vino i rakija spravljeni po porodičnoj recepturi i tradiciji.

Tradicija proizvodnje vina naše porodice prema nekim podacima može se vezati za 1870. godinu kada je na mestu zvanom Pivnice deda Stanko, pradeda moga deda Koste, sagradio svoj vinski podrum (pimnicu), mada je sigurno da je i mnogo ranije proizvodnja grožda i vina bila osnovna delatnost meštana sela Rogljevo.
Podaci firme ::::.

service description:

Tradicija duga preko četrdeset godina, širok asortiman i ekstra kvalitet naših sadnica, garancija su za Vaš i naš zajednički uspeh.

Naš proizvodni program obuhvata sertifikovane i standardne voćne sadnice, sertifikovane i standardne kalem - pupoljke i podloge ( generativne i vegetativne ),i sertifikovano i standardno voćno seme, kao i sadnice južnih voćaka, razne vrste četinara, lišćara, ukrasnog šiblja i ruža ( raznih boja ).

Trudimo se da svake naredne sezone obogatimo i proširimo asortiman i zadovoljimo želje i potrebe većine korisnika našeg sadnog materijala. Naši kontakt telefoni otvoreni su za sve vrste saveta u vezi sadnica i sadnje, kao i održavanja tokom cele godine.


PONUDA SADNICA (više sorti):

1. Jabuka
2. Kruška
3. Dunja
4. Mušmula
5. Šljiva
6. Breskva
7. Nektarina
8. Kajsija
9. Trešnja
10. Višnja
11. Marela
12. Badem
13. Leska
14. Vinova loza
15. Južno voće: Limun, Kiwi,Pomorandža, Mandarina, Fortunela, Smokva
16. Jagoda
17. Borovnica
18. Malina
19. Brusnica
20. Kupina
21. Ribizla-crna i crvena
22. Dren
23. Kesten pitomi

Takođe nudimo i:
- Sertifikovana i standardne vegetativne i generativne podloge za kalemljenje voćaka,
- Seme voćaka.

Za obimniji katalog posetite našu web prezentaciju: www.revadva.co.rs







Ostali podaci:

  • Tel.: 011/2711-079, 

Facebook