Podaci firme ::::.
Petefi Šandora
Bečej, 21220
Srbija
Tel.: 021/6918-235

service description:

Naše preduzeće je osnovano 2006.godine i bavi se održavanjem i uređenjem bašti (vrtova),zelenih površina, parkova...
Naše usluge obuhvataju sve radove koji su povezani sa zelenim površinama: uređenje i održavanje bašte,vrtova,dvorišta,okućnica,vikendica i poslovnog prostora.
Vršimo izgradnju elemenata koji su sastavni deo uređene bašte, odnosno vrta (baštenski putevi,jezera,vodopadi,terase,osvetljenje,zalivni sistemi,ukrasni zidovi,roštilji itd.)



Trudimo se da uradimo sve tako da se Vama dopadne, jer ste Vi i Vaša porodica ti koji provodite svoje vreme u tom okruženju. Naš prvi korak je pregled terena i dogovor sa Vama. Svakako se prilagođavamo željama klijenta.
Podaci firme ::::.

service description:

"Rasadnik Stanojčić" je porodična firma sa tradicijom dužom od jedne decenije u proizvodnji više od 100 vrsta sadnog materijala za uređenje vrtova, parkova i opremanje eksterijera. Rasadnički poslovi su nasledni u porodici već treću generaciju, i kao takvi smo na daleko poznati. Najveću ljubav i pažnju sve generacije poklanjaju prozvodnji naseg brenda, magnolije. One danas zauzimaju preko 90% proizvodnje u rasadniku, i predstavljaju najveći ponos naše porodice.

Uveliko radimo na proširenju rasadnika, introdukcijom novih sorti biljaka, unapređenjem i osavremenjavanjem proizvodnje. Ispunjenje planova za izvoz naših proizvoda u zemlje Evropske unije su već na vidiku, a dosadašnji uspesi i naš kvalitet se već potvrdio u zemljama našeg okruženja ( BH federacija, Bugarska, Makedonija i Hrvatska ).

Ako želte da oplemenite svoj životni i radni prostor, da okruženje prilagodite svojim potrebama, da približite sebi prirodu i budete deo nje ONDA NAS POZOVITE.
Dugogodišnje iskustvo i stalno usavršavanje garancija su da sve Vaše zahteve možemo ispuniti brzo i profesionalno.

Facebook